Haberler

İzmir Kemeraltı'nda Cinayetin Ardından

İzmir'in Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda Bir Barda 18 Yaşındaki Banu Ş. Tarafından Bıçakla Öldürülen 14 Yaşındaki Ebru Altunyılmaz'ın Cenazesi Tepecik Mezarlıklar Müdürlüğü'ne Getirildi.

İzmir'in tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda bir barda 18 yaşındaki Banu Ş. tarafından bıçakla öldürülen 14 yaşındaki Ebru Altunyılmaz'ın cenazesi Tepecik Mezarlıklar Müdürlüğü'ne getirildi.

Önceki gün tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda bir barda "yan bakma" gerekçesiyle çıkan tartışma sonucu Banu Ş. tarafından bıçakla öldürülen 14 yaşındaki Ebru Altunyılmaz'ın cenazesi adli tıp morgunda gerçekleştirilen otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Kızının barda bıçakla öldürülmesine isyan eden baba Hasan Altunyılmaz (51)'ın 10 gün önce de babasını kaybettiği öğrenildi. Hasan Altunyılmaz, babasının yaşlı olduğunu belirterek "Ancak 14 yaşındaki kızım hiç uğruna öldü gitti. O yaşta kızın barlara alınması yasak değil mi?" diyerek tepki gösterdi. Ebru Altunyılmaz'ın acılı ailesi ve yakınlarının Mezarlıklar Müdürlüğü'nde acılı bekleyişi sürüyor. Cenaze namazının Gültepe Yeşillik Camii'nde ikindi namazını müteakiben kılınacağı belirtildi.

(YB-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title