Haberler

İzmir: Karşıyaka Belediyespor Oryantiring Takımı'nda Milli Gurur

Oryantiring Yıldız Milli Takımı'nın tamamı Karşıyaka Belediyespor'dan seçildi. "Koşarak hedef bulma" sporu olan "Oryantiring" dalında Karşıyakalı atletler, milli heyecan yaşayacak.

Oryantiring Yıldız Milli Takımı'nın tamamı Karşıyaka Belediye spor'dan seçildi. "Koşarak hedef bulma" sporu olan "Oryantiring" dalında Karşıyakalı atletler, milli heyecan yaşayacak.

Makedonya'da 5-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Balkan Yıldızlar Oryantiring Şampiyonası'nda Karşıyaka Belediyesporlu 3 bayan atlet, Türkiye'yi temsil edecek. Karşıyaka Belediye spor Kulübü Oryantiring Takımı'nı oluşturan İnci Kantar, Tuğba Daye ve Pınar Karakan, antrenörleri Ertuğral Erdağlı yönetiminde çalışmalarına devam ediyor. Antrenör Ertuğral Erdağlı, "Henüz 1 yıl önce bu oryantiring takımını kurduk. Takımımız aynı zamanda kros ve yürüyüş branşlarında yarışıyor. Oryantiring milli takımına sporcularımızın seçilmesi Karşıyakamız ve belediyemiz için gurur verici" diye konuştu.

Erdağlı, "Sporcularımız tüm ulusal yarışmalarda altın, gümüş ve bronz madalya kazandılar. Üstelik çocuklarımız 15 yaş altı olmalarına rağmen zaman zaman daha üst yaş grubunda genç takımlarda da yarıştılar. Katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Cevat Durak'a, kulüp başkanımız Yavuz Pasa'ya ve spor müdürümüz Hakan Binici'ye çok teşekkür ediyoruz. Çalışmalarımızı Çiçekliköy, Foça, Aliağa, Menderes ve Bergama Kozak gibi haritalarla belirlenmiş doğal alanlarda gerçekleştiriyoruz. Kondüsyon çalışmalarımızı da Karşıyaka Stadı'nda yapıyoruz" dedi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ise Belediyesporlu atletlerin başarısını kutlayarak, "Yetiştirici sportif çalışmalarımızla Karşıyakamızın spor potansiyeline önemli bir katkı sağlıyoruz. Bu katkının milli takıma kadar yansıması bize büyük bir mutluluk verdi" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title