Haberler

İzmir: İzmir'de Yerel Yönetimler

Sendikaları Ziyaret Eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İşçilerle Örnek Bir Dayanışma Sergiledi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Bayram Maratonu Dün Akşam 3 Sendikaya Yaptığı Ziyaretlerle Devam Etti. Başkan Kocaoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Ersu Hızır'ın da Katıldığı Sendika Ziyaretleri Esnasında Her Zaman Emekçilerin Yanında Olduğunu ...

Sendikaları ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, işçilerle örnek bir dayanışma sergiledi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun bayram maratonu dün akşam 3 sendikaya yaptığı ziyaretlerle devam etti. Başkan Kocaoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Ersu Hızır’ın da katıldığı sendika ziyaretleri esnasında her zaman emekçilerin yanında olduğunu belirterek, yasalar çerçevesinde ellerinden geleni yaptıklarını ve taşeronlaşmayı önlemeyi hedeflediklerini söyledi.

İki gündür belediye ve bağlı şirketlerinde bulunan personel ile bayramlaşan Başkan Aziz Kocaoğlu Tüm-Bel Sen, DİSK Genel İş ve Belediye İş sendikalarını da ziyaret etti. Tüm-Bel Sen’de Başkan Aziz Kocaoğlu’nu 1 No’lu Şube Başkan Yaşar Gül diğer yöneticiler ve üyeler karşıladı. Başkan Aziz Kocaoğlu burada yaptığı konuşmada memurların sendikalar haklar kazanmasının önemine değinerek, “Biz de yasal çerçevede elimizden ne geliyorsa yapıyoruz” dedi.

Tüm-Bel Sen ziyaretinin ardından DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası’nı ziyarete giden Başkan Aziz Kocaoğlu, burada İZELMAN işçilerinin tezahuratları ve alkışlarıyla karşılandı. Kalabalık bir işçi grubunun katıldığı ziyarette Genel İş 3 No’lu Şube Başkanı Cafer Gonca, 1 No’lu Şube Başkanı Saim Geylani ve Ege Bölge Sekreteri İsmail Berk de hazır bulundu. Başkan Aziz Kocaoğlu konuşmasında, 2.5 yıldır yaptıkları çalışmalarla taşeronlaşmayı giderek azaltmayı ve sonunda yok etmeyi hedeflediklerini belirtti. Başkan Aziz Kocaoğlu’nun her zaman emeğin yanında olduğunu belirten sendika yöneticileri ve işçiler de, bu yaklaşımlarından ve düşüncelerinden dolayı başkanlarına çok teşekkür ettiler.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun sendika ziyaretlerindeki son durağı ise Belediye-İş Sendikası oldu. Burada da Belediye İş 1 No’lu Şube Başkanı Zeynel Ersoy, yöneticiler ve sendika üyeleri Başkan Aziz Kocaoğlu’nu alkışlarla karşıladılar. Sendika yöneticileri Başkan Aziz Kocaoğlu’nun tüm belediye çalışanlarını, memur ve işçiyle birlikte kucaklamasından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, bayrama çok rahat girdiklerini söylediler. Sendikacılar Başkan Aziz Kocaoğlu’na çiçekler sundular ve Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük bir resmini hediye ettiler.

(YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title