Haberler

İzmir: İzmir'de Yerel Yönetimler

Aliağa Belediye Zabıtası Vatandaşlardan Gelen Şikayetler Üzerine Cumartesi Günleri Kurulan Aliağa Pazarının İki Noktasına Kontrol Terazisi Yerleştirdi. Vatandaşlardan Bazı Pazarcılar Tarafından Terazilerde Oynama Yapılarak Dolandırıldıkları Yönünde Gelen Şikayetler Üzerine Aliağa Belediyesi, Pazaryeri Balıkçılar Mevkii ve Hükümet Caddesi'ne Birer Adet Elektronik Terazi Yerleştirdi. Grup Merke...

Aliağa Belediye zabıtası vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine cumartesi günleri kurulan Aliağa pazarının iki noktasına kontrol terazisi yerleştirdi. Vatandaşlardan bazı pazarcılar tarafından terazilerde oynama yapılarak dolandırıldıkları yönünde gelen şikayetler üzerine Aliağa Belediyesi, pazaryeri balıkçılar mevkii ve Hükümet Caddesi'ne birer adet elektronik terazi yerleştirdi. Grup Merkezi Ölçü Ayar Müdürlüğü'nde görevli Hüseyin Geldi ve Aliağa Zabıta Amirliği'nden iki zabıta memuru tarafından yerleştirilen kantarlar her cumartesi günü pazarda yerlerini alacak. Pazarda alışveriş yapan vatandaşlar aldıkları gıda ürünlerini pazaryerine kurulan kantarlarla tartarak kontrol edebilecek. Bazı pazarcıların yaptığı terazi hilelerinden bıkan vatandaşlar yapılan hizmetten çok memnun olduklarını belirtti. Grup Merkez Ölçü Ayar Müdürlüğünden görevli memur Hüseyin Geldi, vatandaşlar sürekli şikayet gelmesi üzerine bu yönteme başvurduklarını belirtirken vatandaşların bu hizmetten memnun kalacaklarını ve bundan sonra pazaryerinde alışverişlerini gönül rahatlığıyla yapacaklarını belirtti.

(ZA-YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title