Haberler

İzmir: İzmir'de Yerel Yönetimler

- Avrupa Birliği Çerçevesinde 'Doğayı Koruma' Amaçlı Kurulan Comenius Projesi'ne Üye Karşıyaka Kazım Dirik İlköğretim Okulu'nun Konuğu Olarak Gelen Alman ve Litvanya'lı Öğretmen ve Öğrenciler Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak'ı Ziyaret Ederek Yerel Yönetim Hizmetleri Hakkında Bilgi Aldı. Okul Müdürü Nurcan Özer Projeleri Hakkında Bilgi Vererek "Sancaklı Köyü Yakınında 2 Bin Fidan Dikilecek ve Projenin Adı Verilecektir. Konuklarımızla Birlikte İlk Fidanlarımızı Diktik. İzmir Yöresini ve Karşıyaka'daki Okulları Gezdirdik. Doğanın Korunmasına Yönelik Çalışmalarımızı Anlattık" Dedi.

- Avrupa Birliği çerçevesinde 'Doğayı Koruma' amaçlı kurulan Comenius Projesi'ne üye Karşıyaka Kazım Dirik İlköğretim Okulu'nun konuğu olarak gelen Alman ve Litvanya'lı öğretmen ve öğrenciler Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak'ı ziyaret ederek yerel yönetim hizmetleri hakkında bilgi aldı. Okul Müdürü Nurcan Özer projeleri hakkında bilgi vererek “Sancaklı Köyü yakınında 2 bin fidan dikilecek ve projenin adı verilecektir. Konuklarımızla birlikte ilk fidanlarımızı diktik. İzmir yöresini ve Karşıyaka'daki okulları gezdirdik. Doğanın korunmasına yönelik çalışmalarımızı anlattık” dedi.

Almanya ve Litvanya'dan gelen 14 öğretmen ve 7 öğrenciye Karşıyaka hakkında bilgi veren Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, doğanın korunması ve yaşam alanlarının iyileştirilmesi için yaptıkları hizmetleri anlattı. Projenin sürdürülebilmesi için okul yöneticilerine her türlü desteği sağlayacaklarını da belirten Durak “Uluslararası Çocuk Şenliği ile her yıl yaklaşık 500 öğrenciyi Karşıyaka'da ağırlıyoruz. Kardeşlik ve sevgi duyguları ile bir araya gelen öğrenciler gelecekte de aynı duyguları paylaşıyor. Belediye olarak bu tür ortak çalışmaların her zaman yanında oluyoruz” dedi. Okulların bakım ve onarımı ile bahçe düzenlemeleri, yeşillendirilme çalışmalarını da üstlenerek yerine getirdiklerini belirten Durak, iyi bir eğitim için hizmet üreteceklerini söyledi.

(YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title