Haberler

İzmir: İzmir'de Su Kesintisi

İzmir'in Konak İlçesi'nde Pompa Hattı Bağlantısı ile Ana Hat Üzerindeki Vana ve Vantuz Bağlantısı Yapılacağı İçin Bazı Semtlerde Su Kesintisi Uygulanacağı Bildirildi.

İzmir'in Konak İlçesi'nde pompa hattı bağlantısı ile ana hat üzerindeki vana ve vantuz bağlantısı yapılacağı için bazı semtlerde su kesintisi uygulanacağı bildirildi.

İZSU Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yeşilyurt ve Bozyaka bölgelerini besleyen 900 mm'lik çelik ana hat üzerinde vantuz ve vana değişimi yapılacağından 20 Kasım 2006 Pazartesi günü saat 10.00 ile 17.00 arasında Yeşilyurt ve Bozyaka bölgesinin tamamına su verilemeyecek. Yine, Ballıkuyu semtindeki Hacı Ali Efendi Caddesi 1023 Sokak kavşağında yeni Selvili Pompa hattı bağlantısı yapılacağı için 20 Kasım 2006 Pazartesi günü saat 10.00 ile 21 Kasım 2006 Salı günü saat 10.00 arasında Ballıkuyu, Yeşildere, Kubilay, Mirali, Ali Reis ve Altay mahallelerine su verilemeyeceği kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title