Haberler

İzmir: İzmir'de Selçuk Soyer Özel Öğretim Yaz Okulu Birinci Dönemi Sona Erdi

Selçuk Soyer Özel Öğretim Yaz Okulu'nun birinci dönemi sona erdi. Çocukları sanatın her dalıyla ve spor etkinlikleriyle tanıştıran Yaz Okulu'nda yüzme, basketbol ve müzik dersleri verildi.

Kuruluş amacı sanatın ve kültün gelişmesini sağlamak olan Soyer Kültür Sanat Fabrikası (SKSF) bünyesi içinde yer alan Selçuk Soyer Özel Öğretim Bölümü'nün Yaz Okulu ilk dönemi sona erdi. Üç haftalık süre içinde çocuklar sanatın her dalıyla ve spor etkinlikleriyle tanıştırıldı. Yaz Okulu'nun ilk dönem bitiş şenliğinde, fotoğrafçılık, bilgisayar, drama, satranç, kültür gezilerinin yanı sıra basketbol, beden perküsyonu, yüzme gibi spor alanında da bilgilendirilen ve uygulamalar yapan çocuklar; yaptıkları yarışmalarla velilerini ve yöneticilerini mutlu etti. Çocukların açtıkları resim sergisi ve kendilerinin yarattıkları 'orman köşesi' ise büyük ilgi gördü.

Anne ve babalar, çim bahçede düzenlenen şenlikte rengarenk yastıkların üzerinde çocukların becerilerini izledi. Çocuklarının başarılarıyla zaman zaman duygulu anlar yaşayan anne babalar, ikinci dönem için de kayıt yaptırmak istediklerini belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500

Yorumlar (1)

Gönül:

Harka süper çok memnun kalmışlar bizzat selçuk soyerle görüşmem lazım çok önemli saygılar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title