Haberler

İzmir: İzmir'de Sağanak Yağış

İzmir'de Akşam Saatlerinde Başlayan Sağanak Yağış Hayatı Olumsuz Etkiliyor. Yağmur, 1 Saatte Önemli Kavşakların Sularla Kaplanmasına Neden Olurken, Bir Çok Araç Yolda Kaldı.

İzmir'de akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiliyor. Yağmur, 1 saatte önemli kavşakların sularla kaplanmasına neden olurken, bir çok araç yolda kaldı.

Edinilen bilgiye göre, İzmir'de yağmur saat 16.30 sıralarında başladı. Hızını giderek artıran ve gök gürültülü bir şekilde devam eden yağışta, yüksek kesimlerden akan sel, kentin alçakta kalan kesimlerinde yolların kaldırım seviyesinde su ile kaplanmasına neden oldu. Özellikle Çankaya, Güzelyalı, Konak, Alsancak semtlerinde sel suları yüzünden araç trafiği durma noktasına geldi. Çankaya Kavşağı'nda biriken sel suları, çok sayıda aracın arızalanmasıyla trafiği felç etti. İş çıkışında şiddetli yağmura yakalanan vatandaşlar ise zor anlar yaşadı. Bir çok vatandaş, sel sularının arasında yolunu bulmakta zorlandı. Vatandaşlar, yolların karşısına da dizlerine kadar paçalarını sıvayıp geçebildi.

Şiddetli yağış nedeniyle İzmir'de bir çok ulusal televizyon vericisinin yayınının durduğu öğrenilirken, cep telefonlarında hat bulmak zorlaştı. Bir çok vatandaş, saklandıkları saçakların altında yağmurun hızının kesilmesi ve yolları kaplayan suların azalmasını bekledi.

Yağmur bütün şiddeti ile devam ederken, yağışın şiddetinin artması ve dere yataklarında taşmalara sebep olmasından korkuluyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title