Haberler

İzmir: İzmir'de Kaçak Viski Operasyonu

Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne Bağlı Mali Büro Ekipleri, Yaptıkları Çalışmalar Sonucu Bir Kişinin Yurda Kaçak Olarak İçki Getirdiğini ve İşyerinde Sattığını Tespit Etti. İşyerine Baskın Yapan Ekipler, Çok Miktarda İçki ve Puro Ele Geçirdi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne bağlı Mali Büro ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucu bir kişinin yurda kaçak olarak içki getirdiğini ve işyerinde sattığını tespit etti. İşyerine baskın yapan ekipler, çok miktarda içki ve puro ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Alsancak semtinde bir kişinin kaçak viski sattığını tespit eden polis ekipleri, hakim kararıyla E.K.'nın Cumhuriyet Bulvarı üzerindeki işyerine baskın düzenledi. Yapılan baskında 4 ayrı markalarda 105 şişe kaçak viski ve votka, 83 paket puro ve sahte içki etiketleri ele geçirildi. Olayın ardından içkilere el konulurken, ifadesi alınan E.K. savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title