Haberler

İzmir: İzmir'de Dev Örümcek Görüldü

Yurdun çeşitli yerlerinde görülen örümceklere bir yenisi de İzmir'de eklendi. İzmir'in Balçova İlçesi'nde bir vatandaşın evinde ortaya çıkan örümceğin 6,5 santimetre olduğu belirtildi.

İzmir'in Balçova İlçesi Sakarya Caddesi 132 numaradaki evde yaşayan sıhhi tesisatçı Atilla Çoban, yatak odasında dev örümcek buldu. Çoban, yatak çarşafının üzerinde örümceği gördüğünde çok korktuğunu, ne yapacağını şaşırdığını söyledi. Atilla Çoban, örümceğin zehirsiz olduğunu ancak, ısırarak zarar verdiğini televizyon ve gazetelerden öğrendiğini belirtti. Yakaladığı örümceği veteriner kliniğine götürerek teslim eden Çoban, "Evin altını üstüne getirdim, her yeri aradım, tüm evi ilaçlatmadan içim rahat etmeyecek. Devamı varsa diye çok tedirginim'' dedi. Solifae cinsi 6.5 santim büyüklüğündeki örümceği teslim alan Veteriner Hekim Cengiz Kural, bölgede bu cins örümceğe ilk kez rastlandığını belirterek, örümceğin zehirsiz olduğunu fakat, yetkililerin ve halkın dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title