Haberler

İZMİR, ITB Berlin Turizm Fuarı'na Hazır

Güncelleme:

İzmir'den 8 Mart Salı günü hareket edecek olan heyette, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA), İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Odası (İZTO), Bergama Belediyesi, Selçuk Belediyesi, Menderes Belediyesi, Buca Belediyesi, Karşıyaka Belediyesi, Selçuk Ticaret Odası, İzmir Kuş Cennetini Koruma ve Geliştirme Birliği, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) İzmir Şubesi, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK), SKAL ve Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) yetkilileri bulunuyor.

Fuar kapsamında, İZKA tarafından hazırlatılan ortak İzmir standıyla İzmir tanıtımı yapılacak. ITB Turizm Fuarı'na katılım için ilgili kurum, kuruluş ve sektör temsilcilerine davet gönderilmiş katılım sağlayabilecek temsilcilerle toplantılar düzenlenerek fuara hazırlık yapılmıştı.

İzmir Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Murat Yılmazçoban"Dünyanın en büyük turizm fuarı olan ITB Berlin'e İZKA'nın temin etmiş olduğu İzmir standı altında yerel yönetim, sivil toplum ve özel sektör temsilcileri ile birlikte katılıyoruz. İzmir'i en iyi şekilde tanıtmak için yoğun bir hazırlık süreci geçirdik. İzmir'i dünyanın dört bir yanından gelen turizm profesyonellerine anlatacağız. Standımızda yer alan turizm sektörü temsilcilerinin, fuar kapsamında gerçekleştirecekleri ikili iş görüşmeleriyle İzmir turizmine katkı sağlamalarını, standımızda gerçekleştireceğimiz tanıtım çalışmalarıyla da kentimizin turizm olanaklarını ve potansiyelini en iyi şekilde tanıtarak, İzmir'in marka bilinirliğini artırmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

26 holden oluşan fuar alanı yaklaşık 160 bin metrekarelik bir alanı kaplıyor. 2015 yılında ilk 3 günü profesyonellere açık olan fuarı 115 bini profesyonel olmak üzere toplam yaklaşık 175 bin kişi ziyaret etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İzmir Kalkınma Ajansı Berlin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title