Haberler

İzmir'in En Kalabalık Sülalesi Bayramlaştı

İzmir'in En Kalabalık Sülalesi Olan "Kırkpınar" Ailesi, Bayramlaşmak İçin Yediden Yetmişe Bir Araya Geldi. 20 Yıldır Bayramlarda Bir Araya Gelen ve Bunu Geleneksel Hale Getiren Kırkpınar Sülalesinin Yeni Üyeleri İkiz Kardeşler "İbrahim ve Mehmet" İse Bayram Coşkusuna Ayrı Bir Sevinç Kattı.

İzmir'in en kalabalık sülalesi olan "Kırkpınar" ailesi, bayramlaşmak için yediden yetmişe bir araya geldi. 20 yıldır bayramlarda bir araya gelen ve bunu geleneksel hale getiren Kırkpınar sülalesinin yeni üyeleri ikiz kardeşler "İbrahim ve Mehmet" ise bayram coşkusuna ayrı bir sevinç kattı.

20 yıllık geleneklerini İzmir'de devam ettiren Erzurumlu Kırkpınar sülalesi İzmir Altınbalık Restoran'da buluştu. Şehitlere saygı duruşuyla başlayan bayram kutlamasında, Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi. Bayramlarda bir araya geldiklerini belirten Cevat Kırkpınar, "Kalabalık bir aile olmanın avantajları olduğu gibi dezavantajları da var. Ailemize yeni üyeler eklenirken cenazelerimiz de oluyor. Ama her bayram kalabalık şekilde bu coşkuyu yaşamak bizleri çok mutlu ediyor" dedi.

(YB-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title