Haberler

İzmir Hepar Egeli Vekil Adaylarını Tanıttı

Hak ve Eşitlik Partisi (Hepar) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, 12 Haziran 2011æde Yapılacak Genel Seçimlerde Ege Bölgesiænden Milletvekili Adayı Olacak İsimleri Tanıttı.

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, 12 Haziran 2011Æde yapılacak genel seçimlerde Ege BölgesiÆnden milletvekili adayı olacak isimleri tanıttı.

HEPAR, Aydemir PlazaÆda düzenlenen törenle Aydın, Manisa, Denizli ve İzmirÆdeki milletvekili adaylarını açıkladı. Düzenlenen törende partililere seslenen HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, milletvekili adaylarını seçerken üç ölçütü temel aldıklarını belirterek ôBirincisi o bölgenin insanı olacak. İkincisi halktan olacak. Üçüncüsü temiz bir insan olacak. Bugün açıkladığımız isimlerin adaylıkları onaylanmıştır. Bizim seçim sloganımız önce ekmek sonra huzur. Bu topraklarda ikisi de yokö diye konuştu.

TÜM PARTİLER KARŞIMIZDA

TürkiyeÆde 8 yıldır Ak Parti iktidarının olduğuna işaret eden Pamukoğlu, ôÜlkemizin ekonomik ve güvenlik durumu ortada. Şu anda meclis dışında partiler de var. İktidar ve muhalefet de dahil olmak üzere, güvenlik, adalet, sağlık ve batmış ekonomiden hepsi sorumludur. Aynı şekilde bizim karşımızdadırö dedi. İktidara yönelik eleştirilerini sürdüren Pamukoğlu, ôAldıkları ödüller var. Yolsuzluk ve rüşvette 6Æncı sıradayız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, son 3 ayda 1 milyon 250 bin ton buğday aldı. Elde ekonomik olarak ne kaldı? Limanlar mı, madenler mi, bankalar mı, güvenlik mi? Halimiz ortada. GüneydoğuÆya bakın. Adalet mi? Ara ki bulasınö dedi. TürkiyeÆdeki gelir dağılımı adaletsizliğine de dikkat çeken Pamukoğlu, HEPAR olarak ittifakla değil tek başlarına iktidara geleceklerini ve bu sorunları çözeceklerini dile getirdi.

Konuşmadan sonra HEPAR İzmir İl Başkanı Asım Taş, milletvekili adaylarını tanıttı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title