Haberler

İzmir: Hayırsever İşadamından Urla'ya Sosyal Tesis

Vural İnşaat'ın sahibi İsmet Vural'ın İzmir'in Urla İlçesi'ne yaptıracağı Sosyal Hizmet Merkezi binasının temeli törenle atıldı.

Urla Cami Altı Mahallesi'nde inşa edilecek olan merkezin temel atma töreninde konuşan Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, "Urlamız her geçen gün gelişmekte ve kendine yakışır konuma gelmektedir. Urla merkezini kapsayan meydan projemizin plan ve projeleri yapılıyor, 544 Konutlar mevkiinde bulunan çok işlevli sosyal etkinlikler merkezimizin kaba inşaatı tamamlandı ve ince işleri için ihaleye çıkacağız. Eski belediye binamızın onarımı başladı. Bunlar Urla için güzel gelişmeler. Ancak çok büyük bir eksikliğimiz vardı. Düşkün, bakıma muhtaç, yaşlı insanlarımızın barınabileceği bir yere ihtiyacımız vardı. İzmir'de pek çok semtte inşaatlara imza atmış olan İsmet Vural ve oğlu Refik Vural, Urla'ya bir hayır kurumu yapmayı planladıklarını söylediler. Bunun bir okul olabileceğini dile getirdiler. Ancak biz hemen bu eksikliğimize belirttik ve kendileri hiç düşünmeden hemen bu iş için çalışmalara başladılar ve bugün burada merkezimin temelini atacağız" dedi.

Asıl zenginliğin, insanın servetini hayırlı iş için harcaması olduğunu belirten Karaosmanoğlu, "7 yıllık başkanlığım süresince ilk kez bir hayırsever vasıtasıyla bir yer yaptırmanın da mutluluğunu yaşıyorum. Umarım en kısa zamanda yine hep beraber merkezin açılışını gerçekleştiririz. Vural ailesinin Urla'da daha da güzel işlere imza atacaklarına inanıyorum" diye konuştu.

Törene katılan Urla Kaymakamı Şahin Bayhan da, "Cumhuriyetimizin 83. yılında okullaşmada pek çok yol aldık. Ancak aynı şeyi sosyal tesis yapımında özellikle yaşlı bakım evi yapımında gösteremedik. Devletimizin bu açığını hayırseverler sayesinde kapatacağımıza inanıyorum ve bu konuda İsmet Vural'a şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

İsmet Vural'ı tesis inşaatının arkasında bulunan asırlık çınara benzeten Bayhan, "Hayırsever davranışıyla İsmet Vural adı bu asırlık çınardan daha çok yaşayacaktır" dedi.

Kaymakam Bayhan ve Başkan Karaosmanoğlu, hayırsever işadamı İsmet Vural ve eşi Nesrin Vural'a hizmetleri nedeniyle birer teşekkür plaketi sundu. Tören, temel atılması ve ardından Urla Belediyesi tarafından lokma döktürülmesiyle sona erdi.

Bugün temeli atılan ve 2 katlı olarak inşa edilecek olan Sosyal Hizmet Merkezi, 19 oda ve 50 yataklı olacak. Salon, restoran, mutfak gibi ortak alanların da yer alacağı tesisin 8 ayda tamamlanması planlanıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title