Haberler

İzmir Fuarında "2.nostaljik Fuar Gazinosu"

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Fuarı'na Bir Dönem Damgasını Vuran Eğlence Gecelerini Yaşatmak Amacıyla Düzenlediği Nostaljik Fuar Gazinosu'nun İkincisini Dün Gece Gerçekleştirdi. Yıldızlar Geçidine Dönüşen Bu Yılki Organizasyonun İlk Gecesi, İzleyenleri Hem Coşturdu Hem de Duygulandırdı.

-İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Fuarı'na bir dönem damgasını vuran eğlence gecelerini yaşatmak amacıyla düzenlediği Nostaljik Fuar Gazinosu'nun ikincisini dün gece gerçekleştirdi. Yıldızlar geçidine dönüşen bu yılki organizasyonun ilk gecesi, izleyenleri hem coşturdu hem de duygulandırdı.

İZMİR (ANKA) - İzmir Enternasyonal Fuarı, "Nostaljik Fuar Gazinosu" programıyla İzmirlileri eski günlere götürdü.

Dün gece Göl Gazinosu'nda düzenlenen organizasyonda sanatçılar Nurhan Damcıoğlu, Bedia Akartürk, Yeliz ve Ümit Besen, Muazzez Abacı sahne aldı. Gecenin sunuculuğunu ise Ateş Böceği Ercan yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilk gece onuruna İzmir Valisi Cahit Kıraç ve İzmir kent yaşamının önde gelen isimlerinin katıldığı bir davet verdi. Program öncesi bir konuşma yapan Aziz Kocaoğlu, fuara renk katmak için geçen yıl başlatılan uygulamanın bu yıl daha farklı bir kadro ile devam ettiğini belirtti. Kocaoğlu şöyle dedi:

"76 yıldır gözbebeğimiz olan İzmir Fuarı ekonomiye, ticari yaşama, kültür ve sanata, ülkeler arası ilişkilerin pekiştirilmesine, turizmden gıda onlarca sektöre çok önemli katkılar sağlıyor. İşin eğlence boyutu ise ayrı bir öneme sahip. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak, İzmir Fuarı'nın bir dönemine damgasını vuran ve Türkiye'nin en büyük starlarını bir araya getiren gazino kültürünü yeniden yaşatmayı arzuladık." Geçen yıl ilk kez düzenlenen Nostalji Gazinosu etkinliğini, gelen büyük talep üzerine geleneksel hale getirdiklerini kaydeden Kocaoğlu, projeye destek verenlere teşekkür etti.

Ateş Böceği Ercan'ın esprileri ve renkli sunumuyla izleyicilere farklı duygular yaşattığı gecede ilk olarak Ümit Besen sahne aldı. Bir dönem fuar gazinolarının en çok aranan isimlerinden olan Besen'in ardından sahneye Yeliz çıktı. Davetlilere keyifli dakikalar yaşatan Yeliz, Nostaljik Fuar Gazinosu'nun kendisini çok duygulandırdığını ve eski günlere götürdüğünü belirterek, "Bu uygulamayı başlatan Başkanımız Aziz Bey'e helal olsun" dedi.

Nostaljik Fuar Gazinosu'nda Yeliz'in ardından "Kanto Kraliçesi" lakaplı Nurhan Damcıoğlu ve türküleriyle Beida Akartürk sahne aldı. Gecede, Türk Sanat Müziği'nin önemli ismi Muazzez Abacı da sahne aldı. Gece yarısına doğru sahneye çıkan Abacı konuklara müzik dolu dakikalar yaşattı. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title