Haberler

İzmir Fuar Çocuklara Yaradı

Fuar çocuklara yaradıTÜRKİYE Jokey Kulübü'nün (TJK), 'Pony Club' projesi kapsamında İzmir Enternasyonal Fuarı'nda (İEF) kurduğu pistte çocuklar ata binmenin heyecanını yaşarken, aileleri de onların bu mutlu anlarını fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştirdi.

Fuar çocuklara yaradı

TÜRKİYE Jokey Kulübü'nün (TJK), 'Pony Club' projesi kapsamında İzmir Enternasyonal Fuarı'nda (İEF) kurduğu pistte çocuklar ata binmenin heyecanını yaşarken, aileleri de onların bu mutlu anlarını fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştirdi. Ayrıca, Rusya'dan gelen Karina Primov'un gerçekleştirdiği köpük dansı hem çocuklara hem de ailelerine eğlenceli anlar yaşattı.

TJK'nın sosyal sorumluluk projesi olarak başlattığı ve gezici TIR ile Türkiye'nin birçok şehrinde gerçekleştirdiği 'Pony Club' etkinliği, İEF'de çocukların ilgi odağı oldu. Birçok çocuk, hayatlarında ilk kez at binme şansı yakaladı. Başlarda çekindikleri gözlenen çocuklar, tur süreleri bittiğinde attan inmeni n üzüntüsünü yaşadı. Çocuklar, profosyonel bir ekibin gözetiminde bindikleri atları sevmeyi de ihmal etmedi. Günde yaklaşık 500 çocuğun atlarla vakit geçirdiği 'Pony Club', fuarda en çok ziyaret edilen etkinliklerden biri oldu.

Çocukları küçük yaşlarda atlarla buluşturmayı ve onlara at sevgisi aşılamayı hedefleyen Pony Club'ın, fuarın son günü olan 27 Ağutos'a kadar ücretsiz olarak ziyaret edilebileceği kaydedildi.

Öte yandan, Rusya'dan gelen Karina Primov'un 'Sokak Gösterisi' sahnesinde köpüklerle yaptığı dans gösterisi, fuar ziyaretçilerinin takdirini topladı. Primov'un, özel kimyasallar ile hazırlanan sudan çeşitli boyutlarda çıkardığı köpükleri gören çocukların yüzlerindeki gülümseme, gösteri boyunca hiç dinmedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rusya Federasyonu Türkiye İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title