Haberler

İzmir Farklı Çiçek Aranjmanları Revaçta

Bu yıl 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle en çok tercih edilen çiçeğin her zamanki gibi kırmızı gül olduğunu söyleyen İzmir Çiçekçiler Odası Başkanı Kazım Kış, alternatif arayanların ise orkide ve teraryum satın aldığını belirtti.

Bu yıl 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle en çok tercih edilen çiçeğin her zamanki gibi kırmızı gül olduğunu söyleyen İzmir Çiçekçiler Odası Başkanı Kazım Kış, alternatif arayanların ise orkide ve teraryum satın aldığını belirtti. Başkan Kış, en sıra dışı siparişlerin ise at çiftliği şeklindeki aranjmanlar olduğunu dile getirdi.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevdiğini göstermek isteyenler, her yıl olduğu gibi bu yıl da çiçekçilerin kapısını çaldı. Sevgiliye alınabilecek çiçeklerden ilk akla gelen kırmızı gül, yok sattı. İzmir'de 3 milyon dal gül satışı ile hedeflerin tuttuğunu ifade eden İzmir Çiçekçiler Odası Başkanı Kazım Kış, günlerdir yoğun bir ilgiyle karşı karşıya olduklarını ve stoklu ürünlerle taleplere yanıt verdiklerini anlattı. Kırmızı gülün yine revaçta olduğunu dile getiren Kış, Yarın ile birlikte 3 milyon dal gül satışını yaptık. Güle alternatif orkide ve teraryumlar var. Önceden verilen siparişleri sabaha kadar çalışıp tamamlayacağız. Yarın sabah erkenden teslim edeceğiz dedi. Daha kalıcı bir hediye vermek isteyenlerin gül dışında alternatifler aradığını anlatan Kazım Kış, Güllerin vazo ömürleri 1 haftaya kadar çıktı. Kasablancalar ve lilyumların vazodaki dayanma süreleri ise 15 gün. Üretimler kaliteli olduğu için vazo ömürleri de uzun oluyor. Ama yine de kalıcı hediye isteyenler saksı çiçekleri tercih ediyor. Antonyumlar, orkideler teraryumlar revaçta. Canlı çiçeğe sulayıp iyi baktığınız sürece kalıcı bir hediye oluyor diye konuştu.

CAM VAZOLAR İÇİNE ARANJMAN

Sevgililer Günü'ne siparişleri yetiştirmek için yoğun çaba sarf ettiklerini dile getiren Çiçekçiler Odası Başkanı Kazım Kış, farklı aranjmanların ilgi çektiğini vurguladı. Kış şöyle konuştu

Farklılık arayanlar bazen değişik taleplerde bulunuyor. Bu yıl birkaç tane at çiftliği aranjmanı hazırladık. Bunun yanında dere ve kayıklarla dolu süslemelerle birlikte cam vazolar içine domuz çiftliği isteyen bile oldu.

Başkan Kış, aranjman fiyatlarının 100 lira ile 250 lira arasında değiştiğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title