Haberler

Izmir Ege Denizi'nde 4.0 Büyüklüğünde Deprem

Ege Denizi'nde 4.0 büyüklüğünde depremİZMİR Karaburun açıklarında dün meydana gelen 6.3, 4.9, ve 4.5 büyüklüğündeki depremlerin ardından, bugün de sabah saat 06.19'da Ege Denizi'nde Richter ölçeğine göre 4.0 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Ege Denizi'nde 4.0 büyüklüğünde deprem

İZMİR Karaburun açıklarında dün meydana gelen 6.3, 4.9, ve 4.5 büyüklüğündeki depremlerin ardından, bugün de sabah saat 06.19'da Ege Denizi'nde Richter ölçeğine göre 4.0 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) verilerine göre, saat 06.19'da Karaburun açıklarında Richter ölçeğine göre 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 10 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem İzmir ve çevresinden de hissedildi. Depremin merkez üssüne Türkiye'den en yakın yerleşim yeri ise AFAD tarafından Hasseki olarak açıklandı.

Öte yandan, bölgede paniğe sebep olan 6.3 büyüklüğündeki dünkü depremin ardından gece ve sabah saatlerinde onlarca artçı sarsıntı daha yaşandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ege Denizi Karaburun İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title