Haberler

İzmir depremi nedeniyle Suriye muhalefetinden Türkiye'ye dayanışma mesajları

Güncelleme:

Suriyeli muhalifler, Ege Denizi'nde meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından Türkiye'ye taziye ve dayanışma mesajları gönderdi.

Suriye Geçici Hükümeti Başkanı Abdurrahman Mustafa sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İzmir'deki depremde hayatını kaybedenler için Türkiye'ye ve halkına başsağlığı diledi.

Mustafa, "İzmir'deki depremde yaşanan can kaybından dolayı derin üzüntü duyuyoruz. Allah Türkiye'yi ve halkını her türlü kötülükten korusun." diyerek, Türkiye'nin yanında olduklarını belirtti.

Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu Başkanı Nasır el-Hariri de sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Kalbimiz depremin yaşandığı bölgelerdeki kardeşlerimizledir." ifadelerini kullanarak, dayanışma mesajı paylaştı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamada, Ege Denizi'nde, İzmir'in Seferihisar ilçesinin 17 kilometre açığında dün 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiği duyurulmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Ege Denizi Türkiye Suriye İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title