Haberler

İzmir'deki Organize Suç Örgütüne Yönelik Operasyon

Türkücü İzzet Yıldızhan'ın menajeri Mehmet Güçlü, organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyon kapsamında, İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğünde ifade verdi.

Alınan bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Büro Amirliği ekipleri, Alsancak ve Basmane semtleri ile Aydın'ın Didim ilçesinde bulunan içkili eğlence yerlerinin güvenlik ve otopark işini almak için "tehdit, kurşunlama ve silahla yaralama" olaylarına karıştığı iddia edilen suç örgütüne yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınanların sayısı, 9'a yükseldi.

Ankara'da bir otelde "nitelikli cinsel saldırıya teşebbüs" ve "kasten yaralama" suçlarını işlediği gerekçesiyle yargılanan türkücü İzzet Yıldızhan,

"operasyon öncesi sürdürülen teknik takip sonucu menajeri olduğu iddia edilen E.A'nın, suç örgütünün lideri olduğu ileri sürülen A.B'nin adamı R.B aracılığıyla mağdur kadınların ifadelerini değiştirip şikayetçi olmaktan vazgeçirdiğinin belirlendiği" iddiasıyla ilgili dün ifade verdi.

İzzet Yıldızhan'ın, menajeri olduğu ileri sürülen E.A. ve diğer isimleri tanımadığını belirtip, Mehmet Güçlü'nün menajeri olduğunu bildirmesi üzerine, Mehmet Güçlü de ifadeye çağrıldı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğüne gelip ifade veren Mehmet Güçlü, gazetecilere açıklamasında, 11 yıldan bu yana İzzet Yıldızhan'ın menajeri olduğunu belirterek, bazı festival organizasyonlarında E.A'nın görev yaptığını kaydetti.

-"Gece kulübü baskını" güvenlik kamerası kayıtlarında-

Bu arada, içkili eğlence yerlerine elemanlarını gönderip huzursuzluk çıkaran, daha sonra ise güvenlik ve otopark işini almak için iş yeri sahipleriyle görüştüğü iddia edilen suç örgütünün bir gece kulübüne yaptığı baskın, güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı.

Güvenlik kamerası kayıtlarının, soruşturma dosyasında yer aldığı öğrenildi.

- İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

İzzet Yıldızhan Mehmet Güçlü Aydın İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title