Haberler

İzmir'deki Cinayet ve İntihar Girişimi

Buca ilçesinde kocası tarafından silahla vurularak öldürülen kadın ve 2 kızı toprağa verildi.

Buca ilçesinde kocası tarafından silahla vurularak öldürülen kadın ve 2 kızı toprağa verildi.

Buca Yenigün Mahallesi'nde henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışmada "cinnet getiren" Enver Özdemir'in (55), silahla vurarak öldürdüğü karısı Mekkiye (56), kızları Nesrin Akbudak (35) ve Duygu Özdemir'in (32) cenazeleri, yakınları tarafından İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan alındıktan sonra Kadifekale Hava Şehitleri Camisi'ne getirildi.

Kar yağışı nedeniyle cami içine yan yana konan 3 cenaze, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Kaynaklar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Öte yandan olayda karısı ile 2 kızını silahla vurarak öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan ve kaldırıldığı Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'nde yoğun bakım servisine alınan Enver Özdemir'in hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Olay

Yenigün Mahallesi'nde henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışmada cinnet getiren Enver Özdemir (55), karısı Mekkiye (56), kızları Nesrin Akbudak (35) ve Duygu Özdemir'i (32) silahla vurarak öldürdükten sonra silahla başına ateş ederek intihar girişiminde bulunmuştu.

Olayda hayatını kaybeden, Nesrin Akbudak'ın 11 yaşındaki kızı A.A'nın da yaşananlara şahit olduğu, dedesinin de saldırıdan komşularına kaçarak kurtulduğu iddia edilmişti. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Adli Tıp Kurumu Enver Özdemir İzmir Buca Yerel Haberler

title