Haberler

İzmir'deki Alışveriş Merkezinde Çiftlere Özel Etkinlik

İzmir’deki MaviBahçe de, 15 çift için bir yarışma düzenlenirken, sunucu ve oyuncu Evrim Akın çiftlere sorular sorarak birbirini ne kadar tanıdığını öğrenmeye çalıştı.

İzmir'deki MaviBahçe de, 15 çift için bir yarışma düzenlenirken, sunucu ve oyuncu Evrim Akın çiftlere sorular sorarak birbirini ne kadar tanıdığını öğrenmeye çalıştı.

MaviBahçe'de, ziyaretçilerinin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte 15 çift yarıştı. Yarışmada çiftlerden biri müzik dinlerken, diğeri sunucu ve oyuncu Evrim Akın'ın sorularını yanıtladı. Akın, sorularıyla çiftleri birbirlerini ne kadar tanıdıklarını öğrenmeye çalıştı. Akın ile çiftler arasında geçen eğlenceli sohbet, ziyaretçilere neşeli dakikalar yaşattı. Yarışmanın en yaşlı; ancak en dinamik çiftlerinden biri olan Işıl-Aktan Dikici'nin sahnedeki sürpriz dansları büyük alkış aldı. Yarışma sonunda yapılan çekilişle çiftlere çeşitli hediyeler verildi.

Hafta sonu boyunca Sevgililer Gününe özel konser verilen MaviBahçe'de, çiftler romantik anlar yaşadı. Aşk şarkılarıyla çiftlere özel şarkılar çalınan konsere yoğun ilgi gösterildi. Hem alışveriş yapan, hem de yaptıkları alışverişten sürpriz hediyeler kazanan çiftler, MaviBahçe'nin Sevgililer Günü fırsatlarından yararlanarak keyifli bir hafta sonu geçirdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Evrim Akın İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title