Haberler

İzmir'de Yerel Yönetimler...

Özellikle Yaz Aylarında İzmir Kültür - Sanat Etkinliklerinin Vazgeçilmez Mekanı Olan Fuar Açıkhava Tiyatrosu, Yeni Düzenlemesi ile Daha Sağlıklı ve Modern Ölçülerde Hizmet Vermeye Başlayacak. İzmir Fuar Açıkhava Tiyatrosu Modernize Ediliyor. Yaz Döneminde Gerçekleştirilen Konser ve Tiyatro Oyunları ile İzmirliler'in Hoşça Vakit Geçirmesine İmkan Sağlayan; İzmir Enternasyonal Fuarı Sırasında D...

Özellikle yaz aylarında İzmir kültür - sanat etkinliklerinin vazgeçilmez mekanı olan Fuar Açıkhava Tiyatrosu, yeni düzenlemesi ile daha sağlıklı ve modern ölçülerde hizmet vermeye başlayacak. İzmir Fuar Açıkhava Tiyatrosu modernize ediliyor. Yaz döneminde gerçekleştirilen konser ve tiyatro oyunları ile İzmirliler'in hoşça vakit geçirmesine imkan sağlayan; İzmir Enternasyonal Fuarı sırasında da önemli organizasyonlara sahne olan Açıkhava Tiyatrosu yenileniyor.

Mevcut 2 ana kapısı bulunan tiyatroda, artan kapasiteyi karşılamak ve giriş - çıkışlarda yaşanması olası izdihamı önlemek için var olan kapılara ek olarak 2 adet kapı daha yapılacak ve organizasyonlar sırasında izleyici çıkışlarının buradan yapılması sağlanacak. İzmir Enternasyonal Fuarı açılışına yetiştirilmesi hedeflenen çalışmalar kapsamında, Açık Hava Tiyatrosu'nun kulisleri de düzenlenecek va daha modern bir yapıya kavuşturulacak. Ayrıca Açık Hava Tiyatrosu'nun alt katında bulunan kent kütüphanesinin eski Anadolu Kulüp'e taşınması ile bu bölümde de ayrı bir düzenleme yapılacak. Engelliler Eğitim Merkezi olarak düzenlenecek alanda, fizyoterapi odası, derslikler ve müzik odaları bulunacak. 475 metrekare alanda düzenlenecek bu bölümde, Bando Şefliği odaları da yer alacak. Tüm çalışmaların tamamlanmasının ardından İzmir Açıkhava Tiyatrosu daha sağlıklı, modern koşullarda İzmirliler'e hizmet vermeye devam edecek.

(YK-

(YK)

12.01.2007 13:48 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title