Haberler

İzmir'de Yerel Yönetimler...

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kendi Çatısı Altında Sağlık Hizmeti Veren Personelin Tıp Bayramı'nı, Bir Yemek Davetiyle Kutladı. Bostanlı Altınbalık Restoran'da Gerçekleştirilen Yemeğe Katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Başta Eşrefpaşa Hastanesi Çalışanları Olmak Üzere Tüm Sağlık Personeline, Verdikleri Kutsal ve Onurlu Hizmet İçin Teşekkür Etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kendi çatısı altında sağlık hizmeti veren personelin Tıp Bayramı'nı, bir yemek davetiyle kutladı. Bostanlı Altınbalık Restoran'da gerçekleştirilen yemeğe katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, başta Eşrefpaşa Hastanesi çalışanları olmak üzere tüm sağlık personeline, verdikleri kutsal ve onurlu hizmet için teşekkür etti.

Konuşmasında, çağdaş ve uygar toplumun en temel gereklerinden birisinin, sağlık hizmetlerinin geldiği düzey olduğunu hatırlatan şunları söyledi: “İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak, sizlerle birlikte, halk sağlığı konusunda üzerimize düşeni yapma gayreti içinde olduğumuzun özellikle altını çizmek istiyorum. Eşrefpaşa Hastanemizde verdiğimiz sağlık hizmetlerimiz, hiçbir sosyal güvencesi olmayan vatandaşlarımızı da kucaklaması açısından büyük önem taşıyır. Ayrıca yıl boyunca yaptığımız sağlık taramaları da, önemli bir işlevi yerine getiriyor. Eşrefpaşa Hastanemiz personelinin büyük özveriyle yürüttüğü bu çalışmalarımızın, Türkiye'deki diğer yerel yönetimlere örnek olmasını diliyorum”

Eşrefpaşa Hastanesi'nin döner sermayeden pay alması için son aşamaya gelindiği bilgisini de veren Başkan Kocaoğlu, “İzmir Milletvekilimiz Sayın Hakkı Ülkü'nün girişimi ile belediye hastanelerinin döner sermayeden pay alabilmesi için bir yasa tasarısı hazırlandı. Yasa, şu anda Meclis'te görüşülmeyi bekliyor. Kabul edilmesinin ardından döner sermaye süreci başlamış olacak” dedi.

Başkan Kocaoğlu, Eşrefpaşa Hastanesi'nin SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'na bağlı vatandaşlara eksiksiz hizmet verdiğini hatırlatarak, Eşrefpaşa Hastanesi'nde Ortopedi Ameliyathanesi'nin tamamlandığını, ek bina inşaatının da hızla devam ettiğini söyledi.

Başkan Kocaoğlu'nun doktor eşi Türkegül Kocaoğlu da, tüm meslektaşlarının Tıp Bayramı'nı kutladı. Gecede, Büyükşehir Belediye Bandosu sahne aldı.

(YK)

16.03.2007 17:06 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title