Haberler

İzmir'de Vahşet! Cinnet Getiren Baba, Eşi ve 5 Yaşındaki Kızını Öldürüp İntihar Etti

Güncelleme:

İzmir'in Bornova ilçesi Çamdibi Semti'nde 29 yaşındaki Samet Ergu, 34 yaşındaki eşi Serap Ergu ve kızı 5 yaşındaki Sena Ergu'yu bıçakla öldürdükten sonra intihar etti.

İzmir'den kan donduran bir haber geldi. Bornova'nın Çamdibi Semti'nde Samet Ergu (29), eşi Serap Ergu (34) ve kızı 5 yaşındaki Sena Ergu'yu bıçakla öldürdükten sonra intihar etti.

EŞİ VE ÇOCUĞUNU BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Edinilen bilgiye göre, olay, Bornova ilçesi 5107 Sokak'ta meydana geldi. Kemalpaşa ilçesinde bulunan bir fabrikada işçi olarak çalışan ve uzun zamandır psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen Sami Ergu (29) evde cinnet geçirdi. Genç adam burada önce tartıştığı eşi Serap Ergu (34)'yu ve ardından 5 yaşındaki kızı Sena Ergu'yu bıçaklayarak öldürdü. Sami Ergu, cinnetin ardından da elindeki bıçağı vücuduna saplayarak intihar etti.


POLİSLER 3 CESETLE KARŞILAŞTI

Olay Sami Ergu'nun kardeşi Sabit Ergu (29) tarafından fark edildi. Ergu eve geldiğinde korkunç manzarayla karşılaşarak hemen durumu sağlık ekipleri ve polislere bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, 3 kişinin cansız bedeniyle karşılaştı. Polisler, bölgeyi güvenlik şeridine alarak bir inceleme başlattı.


YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Öte yandan, İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın da olay yerine gelerek bilgi aldı. Olayın ortaya çıkmasının ardından Sami Ergu ve Serap Ergu'nun yakınları sinir krizleri geçirdi. Polis ekiplerinin bölgede incelemesi devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Çamdibi Bornova İzmir 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title