Haberler

İzmir'de Trafik Kazası: 1 Ölü

İzmir'in Torbalı ilçesinde, seyir halindeki traktörün kasasına arkadan çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

İzmir'in Torbalı ilçesinde, seyir halindeki traktörün kasasına arkadan çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Kemalpaşa Karayolu Philsa Caddesi'nde Torbalı'dan Kemalpaşa istikametine motosikletiyle seyir halinde olan Yalçın Ünal (44), aynı istikamette giden İsmail A. idaresindeki traktörün kasasına arkadan çarptı.

Yol kenarına devrilmiş haldeki motosiklet ile hareketsiz yatan sürücüsünü görenler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ünal'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Fabrika işçisi olduğu öğrenilen Ünal'ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olaydan sonra kaza yerinden uzaklaşan traktör sürücüsünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

Traktörün sürücüsü güvenlik kamerasıyla tespit edildi

Ekiplerin çevredeki güvenlik kameralarını incelemesi sonucu, İsmail A'nın kaza öncesi bir benzin istasyonunda görüntülerine ulaşıldı.

Kimlik ve adres bilgileri tespit edilen İsmail A, adresinde gözaltına alınarak Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Kaza yerinin yakınındaki fabrika ve benzinliğin güvenlik kameralarına, İsmail A'nın benzinlikten mazot alması, motosiklet sürücüsü Yalçın Ünal'ın çarpmadan kısa süre önce süratli şekilde traktörün arkasından seyretmesi ve kaza sonrası fabrikadaki köpeklerin heyecanla koşuşturması görüntüleri yansıdı.

Kaynak: AA / Güncel

Kemalpaşa Torbalı İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title