Haberler

İzmir'de toplanacak TÜRKONFED'in iş zirvesine son viraj

BASİFED Başkanı Levent Akgerman, hafta sonu İzmir'de gerçekleştirilecek olan 20. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi'nde TÜRKONFED çatısı altında bulunan iş adamlarını bir araya getireceklerini bildirdi.

Türkiye'de 24 federasyon, 186 yerel ve sektörel derneklere üye 24 bin iş insanını aynı çatı altında toplayan Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu'nun (TÜRKONFED)20. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi,18 – 19 Kasım tarihleri arasında Batı Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (BASİFED) ev sahipliğinde İzmir'de gerçekleştirilecek.

Düzenlenecek olan zirve öncesi BASİFED Merkezi'nde düzenlenen toplantıya BASİFED Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Levent Akgerman katıldı. Akgerman yaptığı konuşmada zirveye programda herhangi bir değişiklik olmaması halinde Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılacağını söyledi.

Ege ve İzmir için çalışıyoruz

Kaya İzmir Thermal Otel'de düzenlenecek olan zirvede, TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes, Avrupa Yatırım Bankası Türkiye Temsilcisi MassimoD'Eufemia, Londra Borsası Elite Programı İcra Kurulu Başkanı Luca Peyrano gibi ekonomi alanında kendisini kanıtlamış önemli isimlerin yer alacağını ifade eden Akgerman, "Biz BASİFED olarak, İzmir'e daha fazla katma değer sağlamak amacıyla bu tür çalışma ve projelerin bu kentte hayata geçmesi için çalışıyoruz. Ege'nin incisi İzmir'in bir liman kenti olması ve Avrupa'ya coğrafi yakınlığından dolayı ticaret hacminin daha fazla artması için tüm iş dünyasını bir araya getirmeyi amaçlıyoruz. Biz güçlerimizi tek çatı altında birleştirip ülkemizin ekonomisi için ne yapılması gerekiyorsa hepsini yapmak istiyoruz. Ekonomik ve politik açıdan yaşadığımız zorlukların üstesinden gelmek için birlik olmaktan başka şansımız yok" dedi.

Türkiye için elimizi taşın altına koymalıyız

Üretimde katma değeri artırmak ve iş hacmini genişleterek Ege'nin işleyen dinamosunu İzmir'i daha iyi yerlere taşımak için herkesin elini taşın altına koymak zorunda olduğunu sözlerine ekleyen Akgerman, "Bu sebeple, TÜRKONFED 20. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi, ekonomimiz ve işadamlarımınız yapacağı ikili görüşmeler açısından büyük önem arz ediyor. 18 Kasım Cuma günü, Ticaret Köprüsü kayıt işlemleri ile saat 13:00'da başlayacak. İlk gün üyeler arası ikili iş görüşmeleri oturumu yapılacak ve federasyon ve dernek başkanlarının siyasi ve ekonomik gündeme yönelik değerlendirmeleri konuşulacaktır. Ayrıca, etkinliğin ilk günü Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın konuk konuşmacı olarak yer alacak ve TÜRKONFED Ekonomi Danışmanı Pelin Yenigün Dilek üyelere bir sunum gerçekleştirecek. Zirvede, global oyuncu olarak aile şirketlerinin durumları da masaya yatırılacak. Türkiye'nin önemli aile şirketlerinden İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi Perihan İnci ve Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Feyhan Yaşar da Aile şirketlerindeki kurumsallaşmanın öyküsünü bize anlatacaklar. Aile şirketlerinin halka açılırken dikkat etmesi gereken konular işlenecek; aile üyelerinin işte devamlılığı ve şirketlerin sürdürülebilirliği arasındaki denge tartışılacak" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye İzmir Ege Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title