Haberler

İzmir'de Su Kesintisi

İzmir'in Gaziemir, Buca ve Çeşme ilçelerinde bazı mahallelerde su kesintisi yaşanacak.

İzmir'in Gaziemir, Buca ve Çeşme ilçelerinde bazı mahallelerde su kesintisi yaşanacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Gaziemir ilçesi Akçay Caddesi ile 371 sokak kavşağında bulunan ve sık sık arızalanan çelik borunun değiştirileceği belirtildi.

Bu nedenle 25 Nisan Perşembe günü saat 09.00 ila 19.00 saatleri arasında Beyazevler Mahallesi ile Buca ilçesinin İnönü ve Mustafa Kemal mahallerinde su kesintisi yapılacağı kaydedildi.

Buca ilçesinde Hatboyu Caddesi ile Kaynak Caddesi kavşağında bulunan ve alt yapı çalışmalarına engel olan boru hattının iptal edileceği aktarıldı. Yapılacak çalışma kapsamında 25 Nisan Perşembe günü saat 09.00 ila 26 Nisan Cuma günü saat 05.00 arasında Sayhan, Yeşilbağlar, Göksü ve Fırat Mahallelerinde su kesintisi uygulanacağı duyuruldu.

Ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Çeşme'de sürdürdüğü ikinci etap içme suyu şebeke yenileme çalışmaları kapsamında yeni iletim hatlarının mevut iki su deposuna bağlantısı gerçekleştirileceği belirtildi.

Çalışma nedeniyle 25 Nisan Perşembe günü saat 07.00 ila 23.00 arasında Paşalimanı, Boyalık, Altınyunus, Fahrettinpaşa, Çakabey, Dalyan, Üniversite, Cumhuriyet, Ovacık, 16 Eylül, İsmet İnönü, Musalla, Sakarya, Çiftlik, Altınkum, Şehit Mehmet, Ilıca ve Celal Bayar Mahallelerinde su kesintisi yapılacağı kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Gaziemir İzmir Buca Güncel Haberler

title