Haberler

İzmir'de 'Simit Zammı' Yüzünden Ölümden Döndü

Güncelleme:

İzmir'in Tire ilçesinde bir fırıncıyı, simit zammına kızan 2 kişi darp etti.

Edinilen bilgiye göre, Tire ilçesinde Umut Simit Fırını'nda M.E (43) ile C.A (22) adlı müşterilerle fırın sahibi Gökhan Beyde (28) arasında simit zammı yüzünden kavga çıktı. Müşteriler tarafından feci şekilde dövülen Beyde'nin yarılan kafasına hastanede 9 dikiş atıldı. Birbirlerinden şikayetçi olan taraflar Tire Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.Fırıncı Gökhan Beyde, “Her zaman olduğu gibi iş ortağım Asil Yazıcı (24) ile birlikte fırında çalışıyorduk. Başta her şey yolunda gidiyordu. Müşteriler, M.E ile C.A içeriye girdikten sonra 50 kuruş olan simidi niye 75 kuruşa sattığımızı sordu. Bizler de bağlı bulunduğumuz meslek odasının artan maliyetler yüzünden zam yapmak zorunda kaldığını söyledik. Tatsızlık çıkmasın diye aldıkları simitlerin üzerine 2 tane simidi daha kendilerine hediye etmek istedim. Onlar ise bana küfürle karşılık verdi. Münakaşa kısa sürede itiş kakışa dönüştü. Onları fırından dışarıya çıkartıp, kavgayı sonlandırmak istedim” dedi.Fırını terk eden müşterilerin öfkelerine hakim olamayarak, olaydan yaklaşık 15 dakika sonra yanlarında getirdikleri av tüfeği ve balta ile tekrar fırına geldiklerini iddia eden Beyde, “İçlerinden biri av tüfeğini bana doğrultup, 3 kez tetiği çekti. Ancak büyük bir şans eseri tüfek ateş almadı. Canımı kurtarmak için fırının önünde duran odunlardan birini alıp, kendimi savunmak istedim. O sırada diğer kişi ise elindeki baltayla kafama vurdu. Canım çok acımasına rağmen iş ortağım Asil Yazıcı'nın yardımıyla ateş almayan tüfeği saldırganların elinden alarak, kırdım. Sonra da onları işyerimizden kovaladık. Başımda ise büyük bir yara oluştu. Çok kan kaybettiğim için fırının önünde yere yığılıp, kaldım. Olay yerine çağırılan ambulansla Tire Devlet Hastanesi götürüldüm ve başıma 9 dikiş atıldı. Yaşananlara bir anlam vermiyorum. Simide zam yapan bizler değiliz. Bağlı bulunduğumuz meslek odasının kararını uygulamak zorundayız. Bize kalsa zam yapmazdık” şeklinde konuştu.

YAKUP FATİH ŞAŞMAZ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İzmir Tire Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title