Haberler

İzmir'de Sahte Viski Operasyonu

İzmir'in Bornova İlçesi Pınarbaşı Semtinde Bir Depoya Baskın Yapan Polis, Piyasaya Sürülmek Üzere Hazırlanmış 1200 Adet Sahte Votka ve Viski Ele Geçirdi. Olayla İlgili 10 Kişi Gözaltına Alındı.

İzmir'in Bornova ilçesi Pınarbaşı semtinde bir depoya baskın yapan polis, piyasaya sürülmek üzere hazırlanmış 1200 adet sahte votka ve viski ele geçirdi. Olayla ilgili 10 kişi gözaltına alındı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucu yılbaşında bazı kişilerin sahte içkileri lüks otellere satacağını tespit etti.

Sahte viski çetesi elemanlarının Pınarbaşı Ayakkabıcılar Sitesi'nde bir depoda üretim yaptığını tespit eden ekipler operasyon yaptı. Operasyonda şişelere sahte içki dolumu yapan 10 kişi yakalandı. Depoda 1200 adet hazırlanmış ve sahte etiket yapıştırılmış viski ve votka, 1100 adet boş şişe, çok sayıda sahte viski ve içki etiketleri, dolumda kullanılan aletler ve 800 litre etilalkol ele geçirildi.

Olayla ilgili araştırma başlatan ekip, şahısların depolarda doldurdukları sahte içkileri yılbaşında Antalya ve İzmir'de lüks otellerde satmaya hazırlandığını belirledi. Ele geçirilen içkilerin içerisinde etilalkol olduğu ve aşırı derecede içildiği takdirde kör etme ihtimalinin yüksek olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan 10 kişinin sorgusu devam ediyor.

(Mİ-Mİ-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title