Haberler

Oğlunu Öldüren Baba Tahliye Edildi: Suçu Tahrik Altında İşlemiş

Güncelleme:

İzmir'de tartıştığı oğlunu silahla vurarak öldüren ve "kasten adam öldürme" suçundan hakkında dava açılan baba, akciğer kanseri olması ve suçu tahrik altında işlediği gerekçesiyle tahliye edildi.

İzmir 11. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada katil baba Nimet T. oğlunun kendisini sürekli öldürmekle tehdit ettiğini ve olaydan önce de kendisinden ev ve uyuşturucu almak için 350 bin lira para istediğini savundu. Oğlunun kendisine para vermesi için 3 gün süre tanıdığını belirten baba, parayı vermemesi halinde oğlunun hem kendisini hem de kardeşini öldüreceğini söyleyerek, tehdit ettiğini söyledi. Katil baba ilerleyen kanser hastalığı ve suçu tehdit altında işlediği gerekçesiyle tahliye edildi.

''KENDİMİ KORUMAK İSTERKEN ATEŞ ETTİM''

Olaydan 3 gün önce Karşıyaka'da oğlu ve kendi kardeşi ile konuşmak için bir araya geldiklerini anlatan baba Nimet T., "Bizden yine 350 bin lira istedi. Konuşma esnasında amcasını bıçakla yaraladı. Polise gittik, şikayetçi olduk. Ben zaten 10 gün boyunca kardeşimde kaldım. Bana 'Erkeksen eve gel, seni öldüreceğim' demişti. Eve gidemiyordum. Olay günü de yine uyuşturucu kullanıp benden para istedi. Sonra da bıçakla saldırdı. Kendimi korumak isterken tabancayla ateş ettim. Aslında ben orada kendimi öldürdüm. Çok pişmanım" dedi.

KATİL BABANIN GELİNİ ŞİKAYETÇİ OLMADI

Maktül Burak T.'nin eşi Özge T. ise, eşinin kendisine de şiddet uyguladığını ve uzaklaştırma cezası aldığını belirterek, kayınpederinden şikayetçi olmadığını söyledi.

"OĞLUMU UYUŞTURUCUDAN KURTARMAK İÇİN ÇOK ÇABALADIK''

Burak T. tarafından bıçakla yaralanan amca Abdurrahman T. yeğeninin uyuşturucu kullandığını ve taleplerini karşılayamadıkları için sürekli kendilerini ölümle tehdit ettiğini savunurken, sanığın eşi Vesile T. de oğlunu uyuşturucudan kurtarmak için çok çaba gösterdiklerini anlattı.

MAHKEME TAHLİYESİNİ KARARLAŞTIRDI

İddia makamı, sanığın tutukluluk halinin devamı yönünde mütalaa verdi. Mahkeme heyeti, sanığın tahrik altında suçu işlediğine kanaat getirip 15 yıl hapis cezasına çarptırarak, hastalığının ileri aşama olmasından dolayı tahliyesini kararlaştırdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İzmir 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500

Yorumlar (6)

Hümanist bey:

Demek ülkemde gerçek adaleti bilen hakimler de varmış. . . . çok güzel ve doğru karar verilmiş. . . .

48
1
yanıtYanıtla
Fatih Erzurumlu:

Adama Başka Seçenek Bırakmamış RABBİM Hiç Kimseyi EvLadıyLa İmtihan Etmesin GeLinide Doğru OLanı Yapmış Tabiiki Hakim Savcı En Doğru OLanı Yapmış

11
1
yanıtYanıtla
gulatt:

42 yasindayim.ilk kez adaletin dogru karar verdigini gordum.o iti vuran ellerin dert gormesin amca.

10
0
yanıtYanıtla
gulatt:

allah serbest birakandan razi olsun.bazen adalet isliyor.

10
0
yanıtYanıtla
Hasann:

Allah böyle acıyı kimseye vermesin, Allah evlatlarimizla böyle sinamasin

3
0
yanıtYanıtla
corci:

tipe gel

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title