Haberler

İzmir'de Motosikletli Polis Timlerine Taze Kan

İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün çeşitli birimlerindeki motosikletli timlerde görev alacak 85 polis, 6 haftalık kursu tamamlayarak sertifikalarını aldı.

Göreve başlayan timler için İnciraltı Kent Ormanı Otoparkı'nda tören yapıldı.

Törende konuşan İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, motosikletli timlere katılacak ekibin yaklaşık iki ay boyunca zorlu bir eğitimden geçirilerek göreve hazır hale getirildiğini ifade etti. İzmir halkının güvenliğine büyük önem verdiklerini dile getiren Aşkın, büyükşehirlerde trafik sorunu yaşandığını, güvenliği sağlarken bu sorunu aşmak için motosikletli timlerin en büyük yardımcıları olduğuna dikkati çekti.

"İzmir güvenli bir kent"

Göreve başlayan yeni timlerle birlikte Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen 60 yeni motosikletin de hizmete alındığını bildiren Emniyet Müdürü Aşkın, şunları söyledi:

"Bu 60 motosikletle daha güçlü olduk. Göreve geldiğimde 40 motosikletimiz vardı. Şimdi bunu 100'e çıkardık. Amacımız bu yaz sonuna kadar 120 motosiklete ulaşmak. Çağdaş güvenlik hizmeti açısından motosikletli polislerimizin trafik sorunu olan yerlerde olaylara çabuk müdahalesi tartışılmaz. Bu konuda en gelişen yerlerden biri de İzmirimiz'dir. İzmirliler dünya metropollerine göre değerlendirirsek çok daha güvenli bir kentte yaşıyorlar. Biz de bu güven ve huzurun sürmesi için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz."

Asayiş Şube Müdürü Seda Okur da yeni göreve başlayan timlere başarılar dileyerek, "Bu personelden 58 Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timlerinde, 12'si dış ilçelerimizden Çeşme, Selçuk, Aliağa, Kemalpaşa ve Menemen ilçelerimizdeki Motosikletli Polis Timlerinde, 15 personelimiz ise Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde göreve başlayacak." dedi.

Konuşmaların ardından İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, kursu tamamlayan polislere sertifika ve ödüllerini verdi.

Eğitimleri tamamlayan polislerin motosikletleriyle yaptıkları akrobasi şovu ilgiyle izlendi.

Törene Göztepe Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Can Kestelli ile Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Aşkın İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title