Haberler

İzmir'de Kumar Operasyonu

İzmir’in Aliağa ilçesinde kumar oynattıkları öne sürülen iş yerlerine operasyon düzenlendi.

İzmir'in Aliağa ilçesinde kumar oynattıkları öne sürülen iş yerlerine operasyon düzenlendi.

Alınan bilgiye göre, Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kumar ve tombala oyunlarının oynanmasına yönelik yapılan operasyon kapsamında ilçe genelinde kumar oynatılan kıraathanelere müşteri kılığındaki polislerin fiziki takibin ardından ekipler harekete geçti. Kumar oynatılan iş yerlerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda bir adet sigaramatik makinesi, 570 TL para ve kumar oynamakta kullanılan muhtelif sayılarda malzemeler polis tarafından ele geçirildi. 4 iş yeri sahibi hakkında "kumar oynanmasına yer ve imkan sağlama" suçundan işlem yapılırken, iş yerlerinde kumar oynarken yakalanan toplam 14 kişiye 227 TL'den toplam 3 bin 780 TL idari para cezası uygulandığı öğrenildi.

İlçe genelinde huzur ve güvenliğin sağlanması için çalışmaların devam edeceğini söyleyen Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, "Gerek İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğümüz organizesinde, gerekse Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğümüz olarak yapılan bu uygulamalar ile vatandaşımızın can ve mal güvenliği, ilçemizdeki huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi ve daha da iyi gidebilmesi amacıyla yapılan denetimlerimiz artarak devam edecektir. Kumar oynanmasına imkan sağlayan yerler hakkında gerekli adli ve idari işlemler yapılarak kumar denen illetin kökünü kazıyarak ilçemizden temizlenmesi sağlanacaktır. Vatandaşlarımız bu tarz yerler ile ilgili olarak ayrıca karşılaştıkları her türlü şüpheli durum karşısında gecikmeksizin 155 Polis İhbar Hattımıza bilgi vermeleri ve bizlere destek olmaları, Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak suç ile mücadelemizde çok büyük önem arz etmektedir" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Aliağa İzmir 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title