Haberler

Son dakika haberi: İzmir'de iki çocuğun yaralandığı kaza kamerada

Güncelleme:

- İzmir'de iki çocuğun yaralandığı kaza kamerada

Mahalle sakinleri yetkililerden önlem bekliyor

İZMİR - İzmir'in Buca ilçesinde elektrikli bisikletle kamyonetin çarpıştığı trafik kazasında, elektrikli bisiklette bulunan 15 ve 16 yaşlarında iki çocuk yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre kaza dün akşam 21.14'te ilçeye bağlı Yiğitler Mahallesi 361 sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre sürücü E.K. ve arkadaşı A.A. elektrikli bisikletle yol üzerinde seyir halindeyken, kontrolsüz bir şekilde Fevzi Çakmak Caddesi'ne çıktı. Bu esnada belediyeye ait olduğu öne sürülen bir kamyonetin elektrikli bisiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle elektrikli bisiklette bulunan ve başlarında kask olmadığı öğrenilen E.K. ve A.A., yola savruldu. Yolda metrelerce sürüklenen çocuklar yerde yatarken, kazayı gören çevre sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı çocuklara olay yerinde ilk müdahaleyi yaparken, E.K. ve A.A. daha sonra sağlık ekipleri tarafından ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Çocuklardan birinin durumu ağır

Hastanede tedavi altına alınan çocuklardan A.A.'nın durumunun iyi olduğu öğrenilirken, E.K.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında kamyonet sürücüsü, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

O anlar kamerada

Öte yandan meydana gelen kaza bir sitenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntüde E.K. ile arkadaşı A.A.'nın elektrikli bisiklet ile seyir halindeyken kontrolsüz bir şekilde caddeye çıktığı, bu sırada caddede seyir halinde olan belediyeye ait kamyonet, elektrikli bisiklete çarptığı görüldü.

"Burada sürekli kaza oluyor"

Bu kavşakta sürekli kazaların olduğunu söyleyen mahalle sakinlerinden Mehmet Erdoğan, yetkililerden buraya önlem alınmasını istedi. Erdoğan, "Ben evde oturuyordum ve gürültüye dışarı çıktım. Apartmanın güvenlik kameralarını incelediğimde elektrikli bisikletin hızlı geldiğini gördüm. Üstünde de iki genç vardı. Burada ne yazık ki çok kaza oluyor ve biz çok rahatsızız bu durumdan. Buraya önlem açısından bir işaret levhası ya da yola bir kasis yapılması şart. Bu bir değil iki değil. Sürekli yaralamalı ve maddi hasarlı kazalar oluyor. Burası kontrolsüz bir kavşak ve vatandaşlarımız ne yazık ki dikkat etmiyorlar" açıklamasında bulundu. Bir başka mahalle sakini Sıdıka Yetkinoğlu ise, "Elektrikli bisikletle iki çocuk yokuş aşağı hızla gelirken kamyonet ile çarpıştı. Çocuklardan biri yolun bir tarafında, biri de diğer tarafına fırladı. Oldukça kötü bir kazaydı. Daha sonra ambulanslar gelerek çocukları hastaneye götürdü. Burası kontrolsüz bir kavşak olduğu için ne yazık ki çok kaza oluyor. Yetkililer buraya bir şeyler yapmalı. Tümsek veya işaret levhası yapılması gerekiyor. Günah çocuklar var, yaşlılar var" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İzmir Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title