Haberler

İzmir'de Fuhuş Operasyonu

İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu Ekipleri, Şüpheli 3 Kişiyle, Para Karşılığında Erkeklerle Cinsel İlişkiye Girdiği Belirlenen 3 Kadın ve 6 Erkek Müşteriyi Yakaladı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, şüpheli 3 kişiyle, para karşılığında erkeklerle cinsel ilişkiye girdiği belirlenen 3 kadın ve 6 erkek müşteriyi yakaladı.

Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Konak ilçesi Güzelyalı semtinde iki eve operasyon düzenledi. Bu adreslerde, fuhuşa teşvik, aracılık ve yer temini suçundan şüpheli Enver Ç. isimli şahıs ile para karşılığında erkeklerle cinsel ilişkiye giren H.A. ve S.F. isimli kadınlar ve evlerde müşteri olarak bulunan E.B., İ.A. ve E.H. isimli şahıslar yakalandı. Şüpheli Enver Ç. bugün öğleden sonra adliyeye sevk edildi.

Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Konak İlçesi İnönü Caddesi'nde bir evde fuhuşa teşvik, aracılık ve yer temini suçundan şüpheli Adalet K. ve Abdulvahap Ö. isimli şahıslarla, söz konusu adreste para karşılığında erkeklerle cinsel ilişkiye girdiği tespit edilen F.D. isimli kadın ile müşteri olarak evde bulunan B.Y., A.Y. ve M.F.H. isimli şahısları yakaladı. Geçen Ağustos ayında aynı suçlardan tutuklanıp serbest bırakılan Adalet K. ve Abdulvahap Ö.'yü de bugün öğleden sonra adliyeye sevk etti.

(U.Ç-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title