Haberler

İzmir'de esnafın çöp tepkisi

Güncelleme:

İzmir'de esnafın çöp tepkisiİZMİR'in Bornova ilçesindeki bir sanayi sitesindeki çöp kutusu, birçok iş yerinin kullanımında olduğu için her gün dolup taşıyor.

İzmir'de esnafın çöp tepkisi

İZMİR'in Bornova ilçesindeki bir sanayi sitesindeki çöp kutusu, birçok iş yerinin kullanımında olduğu için her gün dolup taşıyor. Mahalle esnafı, çöp kokusundan şikayet ederek, Bornova Belediyesi'nin çöpü daha sık toplamasını istedi.

Tuna Mahallesi'nde bulunan sanayi sitesinde bulunan çöp kutusu her sabah temizlenmesine rağmen dolup taşıyor. Mahalle esnafı, fabrikalardan atılan yemek ve kumaş atıklarının koku yapmasından dolayı durumdan rahatsız olduklarını dile getirdi. Çöpün yakınında bulunan bir büfenin sahibi Süleyman Tekin, "Haftada 3-5 kere buranın pisliklerinin yayıldığını hissediyoruz. Yetkililerin burayı bir an önce temizlemesini rica ediyorum. Koku geliyor, yayılıyor. Yaz günü yemek artığı olduğu için ister istemez kokuyor. Vatandaşlar rahatsız oluyor. Ben bizzat geliyorum arkaya ittiriyorum. Belediye temizlese de, herkes getirip çöpünü buraya atıyor. Yetersiz kalıyor. Pislik sorunu çözülmüyor. Bir kamera sistemi takılmalı. Buraya fazladan çöp bırakanlara yaptırım uygulanmalı" dedi.

Mahalledeki tekstil fabrikasında çalışan Metin Sürengil ise, "Belediye burayı daha fazla temizlemeli. Gereken yapılmıyor. Tozlar uçuyor ve pislik yaratıyor. 7 fabrikanın atıkları buraya geliyor. Çöp kutuları yeterli değil. Sürekli dolup taşıyor. Koku oluyor. Biz öğle aralarında büfeye geldiğimizde kokudan duramıyoruz. Şikayetçiyiz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bornova İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title