Haberler

İzmir'de Emlak Fuarı Düzenlenecek

İzmir'de, 27-30 Eylül'de "İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı" düzenlenecek.

İzmir'de, 27-30 Eylül'de "İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı" düzenlenecek.

Bir otelde gerçekleştirilen tanıtım toplantısında konuşan Elit Fuarcılık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Çiçekçi, kentte ilk kez gerçekleştirilecek fuarın hem İzmir'e hem de Türkiye'ye değer katacağını inandığını söyledi.

Fuara 13 ülkeden katılımcılar olduğunu belirten Çiçekçi, "Bu sektörün aynı zamanda ihracat kalemi olduğunu düşünüyorum. Tek farkı ürün gitmiyor ama döviz kazandırıyor buraya, yurt dışından yatırımcıları çekiyoruz. İnşaat birçok sektörü tetikleyen bir sektör ve katma değer oluşturuyor." dedi.

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu ise fuarın düzenlenmesi için 1,5 yıl önce çalışmalara başladıklarını ifade ederek, "Bu fuar İzmir'e çok büyük bir ses getirecek. Fuara 50-100 bin arası ziyaretçi bekliyoruz." diye konuştu.

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa da İstanbul- İzmir arasındaki otobanın tamamlanmasıyla iki kent arasındaki yolculuk mesafesinin 3,5 saate ineceğini anımsatarak, "İstanbul'daki konut fiyatlarını İzmir ile kıyasladığınız zaman mutlaka bir alıcı kitlesi gelecek. Gelmese de biz göndereceğiz sizlere." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Eylül İzmir Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title