Haberler

İzmir'de Eğitim Uçağının Düşmesi (3)

Çiğli Ana Jet Üssü'nden Havalanan Eğitim Uçağının Karaburun İlçesi Mordoğan Beldesinde Düşmesinin Ardından Pilotlar Hastanede Tedavi Altına Alındı.

Çiğli Ana Jet Üssü'nden havalanan eğitim uçağının Karaburun ilçesi Mordoğan beldesinde düşmesinin ardından pilotlar hastanede tedavi altına alındı.

İzmir Askeri Hastanesi'nde Yüzbaşı Ahmet Kendir ile Teğmen Ersun Atılgan'ın tedavileri devam ederken önemli bir yaraları bulunmadığı öğrenildi.

Eğitim uçuşu için havalandıkları sırada henüz bilinmeyen bir nedenle Mordoğan beldesi Kösedere köyü yakınlarında dağlık alana düşen T-37 tipi eğitim uçağının enkaz çalışması görevliler tarafından sürüyor.

Kösedere köylüleri havada uçağın iki defa patladığını iddia ederek olayı gördüklerini bildirdi. Köylülerden Nevin Çiftçi, "Tarlada çalışırken bir anda patlama sesi duyduklarını belirterek "Havaya baktığımızda uçağın düştüğünü ve pilotları paraşütle atlarken havada gördük. 10 dakika boyunca havada kalan pilotlar daha sonra inerek bizden yardım istedi" dedi.

(EY-Mİ-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title