Haberler

İzmir'de Düzensiz Göçmenleri Taşıyan Kamyonun Devrilmesi

İzmir'in Menderes ilçesinde 23 düzensiz göçmenin hayatını kaybettiği kazada yaralanan kamyonun sürücüsü, hastanedeki tedavisinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kazadan yaralı olarak kurtulan kamyon sürücüsü Mustafa Yılmaz'ın (35) Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi tamamlandı.

Tekerlekli sandalye ile hastaneden çıkartılan Yılmaz, geniş güvenlik önlemleri altında jandarma aracına bindirildi.

Yılmaz'ın, gazetecileri fark edince yüzünü şapkayla kapatmaya çalıştığı görüldü.

Sürücü Mustafa Yılmaz, "Taksirle birden fazla kişinin ölümüne yol açmak" ve "Örgütlü olarak göçmen kaçakçılığı yapmak" suçlarından adliyeye sevk edildi.

Bu arada Yılmaz'ın hastanede kendisine tepki gösteren bir kişiye, "Kazaydı oldu bir kere ne yapalım" dediği ileri sürüldü.

Aydın'dan İzmir yönüne giden Mustafa Yılmaz idaresindeki 09 S 0574 plakalı kamyonun Menderes ilçesinde yoldan çıkarak Değirmençay'a devrilmesi sonucu 23 düzensiz göçmen ölmüş, 25 kişi yaralanmıştı.

B sınıfı ehliyete sahip olduğu ve çok sayıda suç kaydının bulunduğu belirtilen sürücü Yılmaz, taksiyle gittiği hastanede yüksekten düştüğünü söylemişti.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title