Haberler

İzmir'de Cumhuriyet Savcısı Rüşvetten Tutuklandı

Güncelleme:

İzmir'de 3 zanlının rüşvet karşılığında yakalama kararlarını kaldıran Cumhuriyet Savcısı tutuklandı.

İzmir'de bir kişi hakkındaki 3 yakalama kararının kaldırılması karşılığında rüşvet aldığı iddia edilen Torbalı Cumhuriyet Savcısı Z.K. ile 4 şüpheli tutuklandı.

YAKALAMA KARARININ KALDIRILMASI KONUSUNDA YARDIM İSTEDİ

Alınan bilgiye göre, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, 3 ayrı suçtan hakkında yakalama kararı bulunan Y.Y'nin, A.A'nın aracılığı ile Cumhuriyet Savcısı Z.K.'dan yakalama kararının kaldırılması konusunda yardım istediğini belirledi.

EKİPLER OPERASYON DÜZENLEDİ

İzmir Cumhuriyet Savcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü ekipleri savcı Z.K. ile şüphelileri takibe aldı.

Savcı Z.K. ile Y.Y. ve A.A'nın Gaziemir-Balçova çevre yolunda buluştuğunu belirleyen ekipler, operasyon düzenledi.

10 BİN LİRA ELE GEÇİRİLDİ

Soruşturmayı yürüten savcı nezaretinde Z.K'nın aracında yapılan aramada 10 bin lira ele geçirildi.

Savcı Z.K. ile 2 şüpheli gözaltına alınırken, zanlıların ifadesi doğrultusunda olaya aracılık ettiği belirlenen F.K. ve A.B. de yakalandı.

TUTUKLANDI

Y.Y'nin 3 ayrı suçtan hakkında yakalama kararının kaldırılmasıyla ilgili aracıların vasıtasıyla savcı Z.K. ile 25 bin liraya anlaştığı ve ilk taksit olarak 10 bin lira verdiği iddia edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen savcı Z.K. "rüşvet almak", A.A. "rüşvet vermek", diğer zanlılar ise "rüşvete aracılık yapmak" suçlamasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

SAVCININ ARACININ ÖNÜNÜ KESMİŞLERDİ

Bu arada, Torbalı Cumhuriyet Savcısı Z.K., 1 Mart 2017'de aracıyla İzmir'den Torbalı'ya giderken yol verme nedeniyle sorun yaşadığı otomobildeki iki kişinin saldırısına uğramış, savcının aracının önünü keserek, sopalarla ön ve arka camını kıran saldırganlar polis tarafından yakalanmıştı.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Cumhuriyet Başsavcılığı Torbalı İzmir 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (40)

Kadim:

Bu haberde yanlışlık var. Cunku rusvet , yolsuzluk ve calmak ülkemizde suç degilki.

35
6
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Keşke savcının ismini sansürlemeseydiler ve resmini koysalardı. Nasıl ki biz bir suç işlediğimizde yargı yoluyla maddi yaptırımlarla karşılaşıyorsak, böyle mevkide ki insanların kamuoyuna açıklanarak halk tarafından manevi yaptırıma maruz bırakılması gerekiyor ki bence onurun, haysiyetin bilincine varabilsinler. Yargının maddi yaptırım gücü varsa, halkında manevî yaptırım gücü vardır.

32
0
yanıtYanıtla
3535:

ağzına sağlık arkadaşım

yanıt5
yanıt0
Konyalı:

İnsanların haklarını koruyacak kişiler haksızlık yapıyor.Ama ilahi adalet sonunda tecelli edip eline ayağına bulaştırıyor.

20
0
yanıtYanıtla
aynı:

3-5 ay sonra mahkeme kararı ile görevine geri döner. daha öncede başka kurumlarda olmuştu.

17
1
yanıtYanıtla
sodacı:

Yakından biliyorum hatta hırsızlık yaparken 2 kişi öldüren tutuklananları savunanlar 2 sene geçmesine rağmen Katilleri bile çıkarmaya çalışanlar var Allahın adaletinden başka güvenecek kimse yok..Kul beşerde şaşarda....

9
0
yanıtYanıtla
Turgay:

Ucuza gitmiş savcı.

8
0
yanıtYanıtla
Canım türkiyemMobil-IOS:

Yuh,

8
0
yanıtYanıtla
adını yaz:

bu akılla nasıl bitirdin o okulları 25 bin lira için mi okudun

7
0
yanıtYanıtla
YARGIÇ:

BU İLK DEĞİL SON DA OLMAYACAK..

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title