Haberler

İzmir'de Ağaçların Zarar Görmesine Tepki

İzmir'in Buca ilçesinde kaldırım yapımı sırasında ağaçların zarar görmesi, mahalelilinin tepkisini çekti.

İzmir'in Buca ilçesinde kaldırım yapımı sırasında ağaçların zarar görmesi, mahalelilinin tepkisini çekti.

Çamlık Mahallesi Onat Caddesinde belediye ekiplerinin kaldırım yapımı sırasında yol üzerinde bulunan ağaçlardan biri yola devrildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri devrilen ağacı testere yardımıyla keserek yoldan kaldırdı.

Mahalle sakinlerinden 52 yaşındaki Abdullah Aydın, gece çıkan gürültü ve ağaçların zarar görmesinden dolayı tepki gösterdi.

Çalışmalar kapsamında ağaçların köklerinde ciddi sorunların olduğunu ve belediyenin dikkatsiz davrandığını öne süren Aydın, şunları kaydetti:

"Bir iki ay sonra bu güzel, yemyeşil ağaçlar, hepsi çürür. Ondan sonra gelirler vururlar testereyi aynı şimdi olduğu gibi atarlar çöpe. Burada yol çalışması kaldırım yapacaklar diye buradaki ağaçları parçalıyorlar."

Aydın, çalışamalar nedeniyle ortaya çıkan gürültüden de rahatsız olduklarını dile getirerek, "Getirmişler koca iş makinesini buraya pazar günü de çalışıyor. İnsanlar uyuyor mu uyumuyor mu diye sormuyorlar. Gördüğünüz gibi saat gecenin ikisi ben, 'ne oluyor?' diye kalktım." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Çamlık Aydın İzmir Buca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title