Haberler

İzmir'de acemi kasaplar acile koştu

Güncelleme:

İzmir'de acemi kasaplar acile koştuKURBAN Bayramı'nın ilk gününde kurban keserken, elini ve kolunu yaralayanlar hastanelik oldu.

İzmir'de acemi kasaplar acile koştu

KURBAN Bayramı'nın ilk gününde kurban keserken, elini ve kolunu yaralayanlar hastanelik oldu. Kesim sırasında talihsizlik yaşayan acemi kasaplar, İzmir'de hastanelerin acil servislerine koştu.

Kurban Bayramı'nın ilk gününde kurbanları keserken ya da et doğrarken yaralanan acemi kasaplar, kentteki çeşitli hastanelerin yolunu tuttu. Kurbanlık hayvanların kesimini yapan kimi kasaplar yanlışlıkla parmak ve ellerini kesti. Bazı kişiler hafif yaralanırken, bazılarının elinde ciddi yarıklar oluştu. Yaralananlar arasında bıçağın elinden kayması nedeniyle çenesi yarılan ve hayvanın asıldığı demirin düşmesiyle başına darbe alanlar da vardı. Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne eli kanlı bir şekilde gelen Hakan Dağtepe, Hayvanı keserken, parmağıma geldi. Baş parmağımı kemiğinden kestim. Ciddi bir yara. Talihsizlik oldu dedi. Kurban keserken hayvanın asılı olduğu demir başına düşünce yaralanan Furkan Yaren, hayatında ilk kez kurban kestiğini belirterek, Yanlış yerinden kesince demir ağırlığını kaldıramadı, başıma düştü. Başıma dikiş atıldı. Şu an iyiyim dedi.

Öte yandan kentteki hastanelere 60'ı bulan kişinin çeşitli kesik yaralarıyla müracaat ettiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title