Haberler

İzmir'de 3 Kişiye Taciz İddiasına Tutuklama

İzmir'de 3 kişiye taciz iddiasına tutuklamaİZMİR'in Konak ilçesinde, 29 Ekim gecesi bir çocuk ile 2 genç kızı taciz ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan 21 yaşındaki Ali Ö. (Özüm) tutuklandı.

İzmir'de 3 kişiye taciz iddiasına tutuklama

İZMİR'in Konak ilçesinde, 29 Ekim gecesi bir çocuk ile 2 genç kızı taciz ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan 21 yaşındaki Ali Ö. (Özüm) tutuklandı.

Güzelyalı semtinde, 29 Ekim gecesi 3 farklı adreste taciz olayı yaşandı. Ali Ö., 19 yaşında bir genç kızı apartmanın girişine kadar takip etti. Genç kızın kendisini fark edip, hızlanmasının ardından, apartmandaki güvenlik kamerasını gören Ali Ö., uzaklaştı. Daha sonra 14 yaşındaki küçük bir kız ile 20 yaşlarında başka bir genç kızı da takip edip, tacizde bulunduğu iddia edilen Ali Ö.'yü bulmak için polis çalışma başlattı. Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı çalışma sonrasında yakalanan Ali Ö., Bozyaka'daki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Ali Ö., tutuklandı.

APARTMANIN GÜVENLİK KAMERASINA TAKILDI

Öte yandan, Ali Ö.'nün bir genç kızı takip etmesi, apartmanın güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde, kendisini takip eden kişiyi fark eden genç kızın hızlıca apartmandan içeri girdiği, bunun üzerine koşarak yetişmeye çalışan A.Ö.'nün güvenlik kameralarını görünce kapüşonuyla yüzünü kapatmaya çalıştığı, zile basıp kıza ulaşmaya çalıştıktan sonra da vazgeçip uzaklaştığı görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Konak İzmir 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title