Haberler

Anaokulunda Korkunç İddia: Kızım Eve Geldiğinde Baygın Bakıyordu

Güncelleme:

İzmir'in Çiğli ilçesinde, anaokuluna giden 2 yaşındaki çocuklarının okulda darbedildiğini iddia eden aile, okul kurucusu ve öğretmen hakkında şikayetçi oldu. Anne, yaptığı açıklamada, "Kızım eve geldiğinde baygın bakıyordu. Alnında morluk, başının sol tarafında şişlik vardı." dedi.

KIZINI OKULDAN ALDI

Anne Duygu A. (31) yaptığı açıklamada, kızı B.A'yı geçen hafta arkadaşının tavsiyesiyle Aydınlıkevler Mahallesi'ndeki özel bir anaokuluna göndermeye başladığını söyledi. Kızının okula perşembe ve cuma günü gittiğini, ikinci gün kızının durumuyla ilgili bazı şüpheleri oluştuğunu anlatan Duygu A, cuma akşamı eşinin kızını okuldan alarak çalıştığı işyerine getirdiğini aktardı.

"KIZIM YARI BAYGIN BAKIYORDU"

Anne Duygu A. yanına gelen kızının "yarı baygın" baktığını ifade ederek şunları söyledi:

"Eşim kızımı okuldan alıp yanıma getirdiğinde yarı baygın bakıyordu. Ona sarılarak 'Okulun nasıl geçti, öğretmenin sana ne dedi?' diye sorduğumda 'Beni dövdü.' dedi. 'Nasıl dövdü?' dedim. Başıma vurarak ve kendi saçını çekerek gösterdi. Saçı dağınıktı, yolunmuş gibiydi. Yanıma geldiğinde alnında morluk, başının sol tarafında şişlik vardı. O gece uyuyamadı, kendi kendine sayıkladı, 'Yapma, vurma, dövme.' diye. Ertesi gün Çiğli Bölge Eğitim Hastanesine götürdük, darp raporu aldık."

KAMERA KAYITLARI GÖSTERİLMEDİ

Duygu A, darp raporuyla Çiğli Polis Merkezi Amirliğine giderek okulun kurucusu S.K. ve çocuğunun öğretmeni Ö.H'den şikayetçi olduklarını söyledi.

Baba Eray A. (30) da cuma günü kızını okuldan almak için gittiğinde eşinin şüpheleri nedeniyle kamera kayıtlarını görmek istediğini, ancak kayıtların gösterilmediğini öne sürdü.

"NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ"

Kızının yanına geldiğinde ağladığını, sebebi sorduğunda bir cevap alamadığını belirten Eray A. "Ne gerekiyorsa yapacağız. Biz çocuklarımızı ne şartlarda büyütüyoruz. Emniyetle görüştük, kamera kayıtlarını alacaklarını söyledi." diye konuştu.

OKULUN KURUCUSU İDDİAYI REDDETTİ

Okulun kurucu S.K. ise öğrenciye şiddet uygulanmadığını savunarak iddiayı reddetti. İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, konuyla ilgili inceleme başlatıldığını bildirdi.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Çiğli İzmir 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

......:

ÇOCUK GELİŞİM VE EĞİTİMCİSİ BİRİ OLARAK ŞUNU BELİRTMEK İSTİYORUM Kİ ; BİR EĞİTİMCİ VEYA BİR YARDIMCI HER ŞEYDEN ÖNCE BU MESLEĞE GÖNÜL VERMELİ , SABIRLI, ŞEFKATLİ VE VİCDANLI OLMALIDIR. BU NİTELİKLERİ TAŞIYAMIYOR VE BU MESLEĞİN ÜSTESİNDEN GELEMİYECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORSA , BU EZİYETİ NE KENDİNE NE DE O''NA EMANET EDİLEN ÇOCUĞA YAŞATMASIN. ! GÖNÜL VERMEDİĞİ BİR MESLEĞE DEVAM ETMEK HEM KİŞİYİ, HEM DE ETRAFINDAKİ KİŞİLERİ YIPRATIR. İSTER ÖĞRETMEN OLSUN , İSTER YÖNETİCİ , İSTER DOKTOR VEYA HEMŞİRE. . .

22
0
yanıtYanıtla
Esra:

Allah sizin belanizi versin elleriniz kırılsın küçük çocuk ne istediniz küçücük çocuk size ne yapabilirki

20
0
yanıtYanıtla
adalet:

benim kızımı oglumu yapçaklar inanın o ana okulunda kim ögretmen kim müdür fark etmez hepsini öldürürüm öldürürüm

5
14
yanıtYanıtla
derya akkuş:

ya 2 yaşındaki çocuk kreşte die dövülmesi mi lazım mevzu 2 yaşındaki çocuğun kreşe gitmesi mi

15
2
yanıtYanıtla
bzzt:

haklısın derya artık çocukları anne babalar yük olarak görüyorlar

yanıt4
yanıt2
Aylin:

2 yasindaki sut cocugunun okulda ne isi var onu anlayamadim nasil kiyabiliyorsun sen cocuguna ben kafayi yiyorum birine 5 dk emanet etsem...tabiki dayak olayida varsa yapan cezasini cekmeli.

8
5
yanıtYanıtla
Aylin:

Ya bi sacmalamayin Allah askina arakadasinin tavsiyesi izerine iyi die goturup oraya vermis demekki iki yasina kadar bakti az bi ucret odedigini de dudunmuyorum ince eleyip sk dokuyup bi bakici tutabilir demi? Akli olanlar....

yanıt1
yanıt1
ÇARŞI:

Benim çoçuğuma biri bunları yapıcak yemin ediyorum devletin hiçbir mecrasını rahatsız etmeden, işkence amaçlı yapanları bir akşam alıp haftalarca eziyet edip uçsuz bucaksız ormanlara bırakır giderdim . ! net

4
6
yanıtYanıtla
ÇOCUK DÜŞMANI SADÎST EĞÎTÎMCÎLER:

Îzmirin neyi dürüstkiOgretmenleri sadist insanları bencil ve Ruhsuz. Bunlardan çocuklarınıza Sevgi ilgi ve şefkat beklemek Zaten yanılgı olur. Adli takip isteyin lütfen bu SORUMSUZ Ruh hastası eğitimcilerin peşlerini bırakmayın

7
3
yanıtYanıtla
46:

Cocukllarinizi ana okulari kreslere vermeden önce iyice arastirin cocuklar kolay yetismiyor bu cocugun hafizasindan bu olayi nasil sileceksiniz bu cocuk artik okula gitmek istemiye cek hep korkucak bu cocuga bunu yapanlar in elleri kirilsin

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title