Haberler

Altınordu'nun Düzenlediği İzmir Cup'ta Beşiktaş Krizi Çıktı

Güncelleme:

Altınordu'nun düzenlediği U12 futbol turnuvasında Beşiktaş krizi yaşandı. Beşiktaşlı futbolcular iddiaya göre "yaşından büyük" gösterince Altınordu turnuvadan çekilmelerini istedi.

Altınordu'nun 21 ülkeden 56 kulübün katılımıyla bu yıl 5'inci kez düzenlediği U12 İzmir Cup'a dün yaşanan Beşiktaş krizi damga vurdu. Turnuvanın ikinci gününde oynanan Athletic Bilbao-Beşiktaş maçı sonrası Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, siyah-beyazlı takımda forma giyen 4 futbolcunun yaşıtlarına göre fiziksel açıdan üstün olmaları nedeniyle oynatılmamalarını şart koştu. Özkan'ın iddiaya göre, "Turnuvayı biz düzenliyoruz, bizim dediğimiz olur" ifadesi üzerine Beşiktaş turnuvadan çekildi. Yaşananlara tepki gösteren Beşiktaşlı veliler, Başkan Özkan'ı protesto edip, "Rezalet" şeklinde tempo tutarken, Özkan jandarma eşliğinde velilerin olduğu bölümden uzaklaştırıldı.

"BEŞİKTAŞ'A KİMSE YAPTIRIM UYGULAYAMAZ"

Beşiktaş Futbol Akademi Sportif Direktörü Gökhan Keskin, "Çocukların yaşları tutuyor, oynamaları en doğal hakları. Onları kimsenin üzmeye hakkı yok. Bilbao'yu eledik. Bizim yerimize onları geri aldılar. Beşiktaş'a kimse yaptırım uygulayamaz. Kendi isteğimizle turnuvadan ayrıldık. Alex'i getirip başlama vuruşunu yaptırarak reklam yaparken şimdi her şeye gölge düşürdüler. İyi insan felsefesini destur almış bir kulüp yapıyor bunu" dedi.

"BEŞİKTAŞ AĞIR TAŞTIR, KİMSE BİZİMLE UĞRAŞMASIN"

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak ise "Beşiktaş ağır taştır kimse bizimle uğraşmasın" sözleriyle Altınordu'ya tepki gösterdi.

Altınordulu yöneticiler ise turnuvadaki ana hedefin şampiyonluk olmadığını, çocukların yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle Beşiktaş'tan ve diğer kulüplerden fizikli futbolcu oynatmamaları konusunda ricada bulunduklarını açıkladı.

ALTINORDU: KİMSEYE GİDİN DEMEDİK

Kırmızı-lacivertliler, "Turnuvada fizikli bir oyuncuyla ikili mücadele sonrası Steaua Bükreş'ten bir çocuğun kolu çatladı, beyin sarsıntısı geçirdi. Hastanede müşahede altında tutuldu. Genk ve Sheffield Wednesday fizikli futbolcu oynatmama konusundaki isteklerimizi olumlu karşıladı. Beşiktaş ise bu talebimizi kabul etmeyerek turnuvadan çekildi. Kimseye gidin demedik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Seyit Mehmet Özkan Altınordu Beşiktaş İzmir Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

asım güler:

her zaman heryerde en büyük BEŞİKTAŞ

15
17
yanıtYanıtla
sado:

bu ne la eee beşiktaşa kimse yaptırım uygulayamazmış kimsin sen yaaa ne zannediyorsun sen kendini

13
19
yanıtYanıtla
matau:

Baban tanımadın mı ?

yanıt1
yanıt1
Ahmet:

Böyle saçmalık ancak bu ülkede olurdu zaten! Ne yani yaşıtlarına göre fizikli sporcuların hakkı ne olacak? Ricamış çok naziksin özürlü başkan

14
9
yanıtYanıtla
Saçmalık:

Saçmalığa bakın hele oldu olacak fizkli çocuklara futbol yasağı getirseydin angut başgan

13
10
yanıtYanıtla
Hadi ordan:

Resime bakılırsa Beşiktaş dışındaki diğer takımlarda Altınordusporlu futbolculardan daha fizikli demekki sorun Altınordulu futbolcularda! Başkan kendi oyuncuları kısa ve zayıf diye işin kolayına kaçmış.

6
5
yanıtYanıtla
göztepeli:

şu beşiktaşın da sonu fener gibi olacak. insanlar nefret edecek kusacak demedi demeyin. altınordu has bir takımdır kimse laf etmesin

1
3
yanıtYanıtla
Karakter yok:

Elin gavuru takımı ile anlaşmışlar ama beşiktaş ile kavga çıkmış suç tabiki besiktasta gavur kadar anlayisiniz yokmu allah bilir 12 diye 15 yaşında çocukları oynattilar

0
4
yanıtYanıtla
türk:

he birader seçmece karpuz gibi seçiyolar yaş küçültüyolar . bu kadar salkmısn hangi devirde yaşıyosun çomar

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title