Haberler

İzmir Belediye Başkan Yardımcısının Trafik Kazası Kurbanı Oğluna Son Görev

Belediye Başkan yardımcısının trafik kazası kurbanı oğluna son görevArkadaşını bırakmak için yola çıkmışİZMİR'in Kemalpaşa ilçesinde, TIR'a arkadan çarpan otomobilde hayatını kaybeden sürücü Hasan Türkmen (30), son yolculuğuna uğurlandı.

Belediye Başkan yardımcısının trafik kazası kurbanı oğluna son görev

Arkadaşını bırakmak için yola çıkmış

İZMİR'in Kemalpaşa ilçesinde, TIR'a arkadan çarpan otomobilde hayatını kaybeden sürücü Hasan Türkmen (30), son yolculuğuna uğurlandı. Oğlunu trafik kazasında kaybeden Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Türkmen'i, acılı gününde Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da yalnız bırakmadı. Bir çocuk babası olan Hasan Türkmen'in, kazada yaralanan arkadaşını evine bırakmak için yola çıktığı öğrenildi.

Armutlu Mahallesi kavşağında dün (perşembe) saat 02.00 sıralarında meydana gelen kazada, Manisa'nın Turgutlu ilçesinden İzmir'in Kemalpaşa ilçesine doğru gelen Hasan Türkmen, yönetimindeki 35 HTM 98 plakalı otomobil ile Y.Ö.'nün kullandığı 34 DV 5999 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Türkmen'in oğlu olan Hasan Türkmen ile yanındaki Eşref Seymen (36) kazada yaralandı. Kazayı görenler polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulansla, Kemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ağır yaralanan Mehmet Türkmen, müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Yanındaki bulunan Eşref Seymen'in tedavisinin sürdüğü, sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Gözaltına alınan TIR şoförü ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Otopsiden sonra yakınlarına teslim edilen evli ve bir çocuk babası Hasan Türkmen'in cenazesi, bugün öğlende Ulucak Camisi'ne getirildi. Burada Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı olan baba Mehmet Türkmen'i acılı gününde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yanı sıra çok sayıda kişi yalnız bırakmadı. Kazada yaralanan arkadaşını evine bırakmak için yola çıktığı öğrenilen Hasan Türkmen için ilk olarak camide dua edildi. Ardından tabutu yakındaki Ulucak Mezarlığı'na kadar taşınan Hasan Türkmen için, burada cenaze namazı kılındı. Türkmen, ardından toprağa veirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title