Haberler

İzmir: Belçika ve İtalya'dan Gelen Öğrenciler İzmir'de

- Türkiye'ye AB Eğitim ve Gençlik Proğramları Kapmasında Gelen Belçika ve İtalya'lı Öğrenciler İzmir Polisi Tarafından Karşılandı. Üç Gün Boyunca İzmir'de Kalacak Öğrenciler, İzmir'i Çok Sevdiklerini Söyleyerek, Ülkelerinde Türkiye'yi Anlatacaklarını Söyledi.

- Türkiye'ye AB Eğitim ve Gençlik proğramları kapmasında gelen Belçika ve İtalya'lı öğrenciler İzmir polisi tarafından karşılandı. Üç gün boyunca İzmir'de kalacak öğrenciler, İzmir'i çok sevdiklerini söyleyerek, ülkelerinde Türkiye'yi anlatacaklarını söyledi.

AB Eğitim ve Gençlik proğramları kapsamında Türkiye'ye gelen öğrenciler İzmir'e de uğradı. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne bağlı görevliler tarafından gezdirilen öğrenciler üç gün boyuncu İzmir'de kalacak. Öğrenciler Efes, Meryem Ana, Agora Antik kenti ve Etnografya Müzesi'ni gezecek.

GÜLERYÜZLÜ POLİSLERLE KARŞILANDILAR

İtalya'dan 8, Belçika'dan 9 olmak üzere toplam 17 öğrenci İzmir Emniyet Müdürlüğü, Fuar Asayiş Ekipler Amirliği'ni ziyaret etti. Emniyet Amiri Dursun Güneş tarafından karşılanan öğrencilere çicekler verilirken, öğrenciler de polislere çiçek vererek Türk bayrağını taşıdı. Polislerle hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, ellerine İtalya, Belçika ve Türk bayraklarını alarak poz verdi. Toplantı salonunda kahvaltı yapan öğrenciler, İzmir gezisinde memnun olduklarını ülkelerine gittiklerinde Türkiye'nin tanıtımını yapacaklarını söyledi. Öğrencilere ayrıca İzmir Emniyet Müdürlüğü tarafından küçük hediyeler verildi.

(Mİ-Mİ-

(Mİ-Mİ-)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title