Haberler

İzmir: Başkan Durak'a Miniklerden Ziyaret

İzmir'de Zihni Üstün İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencileri, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

İzmir'de Zihni Üstün İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencileri, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

İstiklal Savaşı'na katılan ve halen hayattı olan son 2 gaziden Yakup Satar'la tanışmak için Eskişehir'e giden ve bu geziyi Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak'ın sağladığı araçla gerçekleştiren minikler ve öğretmenleri, Başkan Durak'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Anasınıfı öğretmeni Pınar Kaya ve 6 yaş grubundan 5 öğrencinin ziyaretinde renkli görüntüler oluştu. Yaren Doğan isimli öğrencinin okuduğu "Bayrak" şiirini keyifle dinleyen Durak, minik şairi kutladı. Durak, anaokulu öğrencilerinin ziyaretinden son derece memnun kaldığını belirterek, "Çocuklarımızın ulusal bağımsızlık bilinciyle yetişmesi için elimizden gelen katkıyı yapmaya devam edeceğiz. Bu vatan gazilerle şehitlerle kuruldu. Bu gerçek hiç unutulmayacak" dedi.

Ziyarette miniklerden gelen daveti de kabul eden Durak, Zihni Üstün İlköğretim Okulu'nun yıl sonu mezuniyet törenine katıldı. Başkan Durak, anaokulu öğrencilerinin gösterilerini ve miniklerin Bornova Hacılar Kırı Topçu Alayı'nı ziyaretlerindeki görüntüleri içeren bir sinevizyon sunumu izledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

title