Haberler

İzmir Basınında Bugün

İzmir'de Yayımlanan Gazetelerde Yer Alan Bazı Haberlerin Başlıkları Şunlar: Yenigün: 'Bu Azap Bitmedi' Ege Bölgesi'nin En Önemli Sulak Alanlarından Azap Gölü'nde Balıklardan Sonra Kuşlar da Ölmeye Başladı Ama Ciddiye Alan Yok

İzmir'de yayımlanan gazetelerde yer alan bazı haberlerin başlıkları şunlar: YENİGÜN: 'Bu azap bitmedi'

Ege Bölgesi'nin en önemli sulak alanlarından Azap Gölü'nde balıklardan sonra kuşlar da ölmeye başladı ama ciddiye alan yok.

YENİASIR: 'Vatan'ın yerine dört isim'

İzmir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yakup Vatan'ın Bakırköy'e atanmasının ardından bu görev için İrfan İçöz, Servet Ecemiş, Ardahan Totuk ve Erol Göksu'nun isimleri geçiyor.

EGE TELGRAF: 'Ramazan'da mola yok'

Ramazan ayının tatil sezonunun tam ortasına denk gelmesi karşısında otelciler de kendi çözümlerini geliştirdiler. Çeşme, 'İftardan sahura her şey dahil' sistemiyle Ramazan ayında da tatil yaptırmaya hazırlanıyor.

HABER EKSPRES: 'Doluyuz'

Çeşme'de hafta sonunda plajlar, oteller, restoranlar yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Hatta sokaklar bile doldu. İlçeye otobandan giriş rekorları kırıldı.

YENİ GAZETEM EGE: 'Dev yatırım'

İZSU, DSİ tarafından yapılan Gördes Barajının yüzey suyunu içme suyu standartlarına getirecek arıtma tesisinin yapımına başladı.

HABERTÜRK EGELİ: 'Yıkan suç işler'

Kordon'a otoyol için 11 yıl önce 75 milyon liraya dikilen şimdi de 5 milyon harcanarak yıkılacak olan viyadükler tartışma yarattı. Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura, 'Yıkan suç işler' dedi.

CUMHURİYET EGE: 'Viyadüklerde hesap zamanı'

1999 yılında yapımına başlanan ve 75 milyon lira harcanan viyadüklerin yıkımı için de yaklaşık 5 milyon lira gerekiyor. Hukukçular kamu zararının yanlışta ısrar edenlere rücu ettirilmesi gerektiğini belirtiyor.

MİLLİYET EGE: 'İzmir'in ihracatı eriyor'

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi üzücü haber verdi, ihracatın başladığı yer olan İzmir'in ihracattan aldığı payın gerilediğini söyledi.

HÜRRİYET EGE: 'Pasaport'un orijinallığı korunacak'

Büyükşehir Belediyesi, Pasaport'un deniz tarafından tente uygulamasının söz konusu olmayacağını açıkladı.

POSTA EGE: 'Mucize Hayat'

Fatma Erdoğan'ın doğuştan kalbi delikti. 31 yaşına geldiğinde fark edildi. Bu durum doktorları şaşkına çevirdi. 'Şimdiye kadar sağlıklı olarak yaşaması ve hiç rahatsızlık duymaması mucizeden farksız' yorumu yapıldı. (EG-BŞK) - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title