Haberler

Izmir Bahçeşehir'de Mezuniyet Coşkusu

Bahçeşehir'de mezuniyet coşkusuİZMİR ve Manisa'da bulunan Bahçeşehir Koleji'nde eğitimlerinin tamamlayan 8'inci sınıf öğrencilerinin mezuniyet töreni, İzmir Arena'da yapıldı.

Bahçeşehir'de mezuniyet coşkusu

İZMİR ve Manisa'da bulunan Bahçeşehir Koleji'nde eğitimlerinin tamamlayan 8'inci sınıf öğrencilerinin mezuniyet töreni, İzmir Arena'da yapıldı.

Bahçeşehir Koleji'nin Bornova, Akhisar, Güzelbahçe, Manisa ve Karşıyaka kampüslerinde eğitimlerini tamamlayan 309 öğrencinin mezuniyet töreni, bugün İzmir Arena'da yapıldı. 1500 davetlinin katıldığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Törenin açılış konuşmasını yapan Bahçeşehir Okulları Genel Müdürü Özlem Dağ, "Sevgili öğrencilerimiz, sizleri uğurluyoruz evet ama şunu bilin ki sizden ülkemiz ve dünyamız adına beklentilerimiz çok büyük. Fakat en büyük beklentimiz mutlu olmanız. İnanıyorum ki, daha iyi bir dünya ancak mutlu bireylerin omuzlarında yükselecek. Şunu unutmayın; mutlu olmanız için, içerisinde yaşadığınız topluma değer katmanız, onlarla birlikte üretmeniz, birlikte var olmanız ve onlara hizmet etmeniz gerekiyor. Hepinize yolunuz açık olsun diyorum ve bu yol, daima evrensel değerlerin ve bilimin ışığında olsun. Daima Atatürk'ün yolu olsun" dedi. Diplomalarını okul müdürlerinin elinden alan öğrenciler, taşıdıkları okul flamalarını bir alt sınıflardaki öğrencilere devretti. Tören sonunda kep atan öğrenciler, yapılan havai fişek gösterisiyle mutlu anlar yaşadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bahçeşehir Bornova İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title